Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage berging bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage berging bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage berging bouwen

Garage / berging bouwen

Er moet een berging/garage gebouwd worden. Maten en ontwerp staan in de bijgaande tekening: - Daklicht in polycarbonaat - Fijnbezaagd vuren halfhouts rabat 180 x 54 mm, verduurzaamd (Tanatone kleur bruin) en terug gedroogd - Er moet een kleine elektrische radiator aangesloten worden die alleen aan gaat als het onder 0 komt. Plaatsing is bij voorkeur zo snel mogelijk, maar er is flexibiliteit mogelijk. Mochten er andere zaken relevant zijn, voel je vrij om die ook ter sprake te brengen.

Garage of berging in de tuin bouwen

Wij willen een garage / berging in onze tuin laten bouwen van 3 x 5 meter. Bestemming zal geen auto hebben, maar puur fietsen en opslag. Liefst dubbelwandig en indien mogelijk verwarmt. Dus ook van steen, en in de Stijl van onze woning. Kunnen jullie een kostenindicatie geven? En ontwerpen jullie ook dan hoe het eruit komt te zien, of hebben jullie standaard opties beschikbaar?

Garage / berging laten bouwen

In de achtertuin zouden wij een ruimte willen creëren als berging en garage. Het zal een driehoek moeten gaan worden daar het perceel in een punt loopt. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 10.50 meter en zal geïsoleerd moeten worden en een betonnen vloer krijgen.

Garage en berging laten bouwen

Wij gaan een huis bouwen en willen hier graag een garage met berging bij hebben. De garage en berging zal 6 bij 3 meter gaan worden en de berging zal 3 bij 3 meter worden. De berging dient vanuit de woning en vanuit de garage bereikt worden. Het zal om gemetselde muren met een plat dak.

Carport met berging plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis met ruimte voor een garage, maar geen geld voor een garage. Daarom willen we de muur van ons huis en de muur van de garage van de buren gebruiken (dit is toegestaan) om een plat dak tussen de beide muren te plaatsen: 2.98 meter breed & 8.10 meter lang. Op 5 meter en op 7.10 meter willen we een houten hek van de grond tot het dak met daarin een deur/poort, zodat je een opbergruimte creëert en aan beide kanten overkapping (aan de ene kant voor een auto; carport & aan de andere kant voor de containers). Hopelijk zie je het een beetje voor je en snap je wat ik bedoel. De oplevering is waarschijnlijk in de eerste helft van 2018.

Garage aanbouwen

Wij willen de garage aanbouwen bij het huis. De bestaande berging valt hier dan in en de bestaande schuur ook. Bij beide zit een betonnen vloer in. De maten van de aanbouw, 5.50 meter x 6 meter. Dit is inclusief de bestaande schuur en berging. Apart zou ik graag weten wat het kost om een houten vloer te vervangen voor beton. Het betreft de keuken en eetkamer. Ong 4.50 * 7 meter totaal.

Schuur tot een garage ombouwen

Ik heb in mijn tuin een schuur van ongeveer 4 meter diep en 2 meter breed. Deze wil ik vergroten naar een garage van 5 meter diep en ongeveer 4-5 meter breed. In de garage zal een tussenwand moeten komen, zodat ik een deel van de ruimte kan gebruiken als garage en een deel als berging. De linkerzijde van de huidige berging is van steen de andere kant is van hout. Ik zou zoveel mogelijk materiaal willen hergebruiken.

Schuur met schuifdeur en overkapping bij nieuwbouwwoning

Op 1 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Omdat de garage daar is aangepast aan en ingericht voor ons gehandicapte kind, missen wij een berging voor fietsen en dergelijke. Er is daar in de tuin zandgrond die al voldoende is ingeklonken. Er moeten een paar betonnen poeren worden geplaatst en we willen er een schuur laten bouwen van 3,5 meter breed en 3 meter diep met een plat dak. Aan de schuur moet een overkapping komen met dezelfde afmeting. Verder moet er een schuifdeur in van 1 meter breed en 210 cm hoog. De vloer in de schuur moet worden betegeld met betontegels. We willen liever geen blokhutconstructie, maar misschien is dat toch de best betaalbare optie. Het platte dak moet geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen in de toekomst. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte. We gaan op 12 januari verhuizen. Het zou fijn zijn als de schuur dan klaar is of als er is aangevangen met de bouw.

Wand plaatsen in de aanbouw en garage

Ik wil in mijn aanbouw een scheidingswand laten maken met een kozijn en deur. De wand is 2500 mm breed en 2600 mm hoog. Verder wil ik in de garage een geïsoleerde wand laten maken met een deur. Deze wand is 2800 mm breed en 2600 mm hoog. In de aanbouw mag dit een gipsen wand zijn met rachelwerk ertussen. In de garage moet het rachelwerk zijn met isolatiemateriaal, aan de ene kant gips en aan de andere kant multiplex (ivm het feit dat de garage aan de kant van de berging niet is geïsoleerd en de kant van het te maken kantoor wel wordt geïsoleerd. Beide deuropeningen moeten een drempel krijgen. Het gaat dus om plaatsing van 1 deurkozijn met deur vanuit de garage naar het nieuwe kantoor en om de vervanging van een bestaand kozijn en daar moet ook een nieuwe deur in. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Garage ombouwen tot gastenverblijf

Ik wil graag mijn garage laten ombouwen tot een gastenverblijf. Er zit nu een kanteldeur in. De garage is 7.10 meter x 2.95 meter, het eerste stuk van ongeveer 2.70 x 2.95 zou nog als berging moeten dienen. In het gastenverblijf zouden de volgende voorzieningen moeten komen: inloopdouche, toilet, klein keukenblokje. Er is wel stroom aanwezig, een buitenaansluiting voor water is aanwezig.