Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erkerbank? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erkerbank. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erkerbank

Erkerbank

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een erkerbank. In de bijlage een foto zoals we de erkerbank graag zouden zien en een foto van de huidige situatie. De radiator dient in de bank te worden geïntegreerd en het zou ook heel fijn zijn om bergruimte te kunnen creëren. De erker is op zijn breedste punt 275 cm, 135 op zijn smalst en zal vanaf de muur onder het raam gemeten ongeveer 75cm diep kunnen worden. Hopelijk heeft u zo voldoende informatie om een prijsindicatie te kunnen geven.

Erkerbank als verwarmingsombouw maken

Wij willen graag een erkerbank laten maken in ons jaren '30 huis. Onder alle drie de ramen zit een verwarming, die we hiermee graag weggewerkt willen hebben. Bijgaand een foto van wat we ongeveer in gedachten hebben, maar we staan uiteraard open voor andere ideeën. Het gaat om een lengte van ongeveer 275 cm. En een diepte van 55 cm. De diepte is gerekend vanaf de vensterbank. Belangrijk is dat er genoeg ventilatiemogelijkheden zijn zodat we nog genoeg warmte in huis krijgen.

Op maat gemaakte erkerbank realiseren

Een erkerbank die radiatoren verhullen, maar wel warmte doorlaat. Tevens opbergmogelijkheid onder de zitting. De diepte is 85 cm. Twee zijkanten zijn 122 cm breed. Middelste stuk is 90 cm breed. Hoogte vensterbank is 72 cm. De zitting zou op 42 cm moeten komen. Graag ook het hout in RAL 9010 spuiten. Wat zou dit kosten en hoe lang duurt dit?

Erkerbank met radiatorombouw maken

Wij willen in onze erker graag een erkerbank laten maken van ongeveer 2 tot 2,5 meter. Er zit ook een radiator (onder het middelste raam) en die moet wel voldoende warmte kunnen blijven geven. Het zou mooi zijn als er ook nog opbergruimte onder de bank gecreëerd kan worden. In de bijlage een plaatje van wat we ongeveer willen. Graag ontvang ik een prijsindicatie van u en een aanduiding van wanneer u eventueel tijd zou hebben om dit te maken.

Erkerbank maken

We willen graag een erkerbank laten maken van ongeveer 280 cm lang en 80 cm breed. Van MDF hout, wit. Zou u alstublieft een prijsindicatie kunnen geven en hoe lang het duurt? Ik heb liever niet dat er aan huis wordt gewerkt aan deze klus.

Erkerbank maken

Wij willen in onze erker een bank laten maken met indien mogelijk een opbergplek. De afmetingen van de erker zijn 160 cm breed aan de zijde van het raam en 200 cm aan de zijde van de kamer. Ongeveer 75 cm diep. Verder is het de bedoeling dat de bank overgaat in de vensterbanken. Deze dienen ook vervangen te worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. De bank alsmede nieuwe vensterbanken willen we graag in de kleur ral 9010 hebben. Klus zou bij voorkeur begin tot medio december 2017 uitgevoerd dienen te worden.

Erkerbank maken

Wij willen graag een erkerbankje inclusief klep laten maken, overeenkomstig bijgaande afbeelding. Er is geen radiator ombouw nodig. De afmeting is ongeveer 150 x 60 cm. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Erkerbank maken

Wij willen in onze erker een bank laten maken, rekening houdend met de verwarming die daar ook zit. Er zijn twee afbeeldingen bijgevoegd van de huidige situatie. En een voorbeeld van hoe wij het in gedachten hebben (advies is hierbij nog gewenst). Wij willen de erkerkbank van licht hout gemaakt hebben, zodat deze ook licht afgewerkt kan worden. De vloer is een Eiken houten vloer. Afmetingen: 240 cm breed (breedste deel), 108 cm (smalste deel). Wij willen graag een indicatie van de totaalprijs.

Erkerbank laten maken

Zie foto. Ik zou graag wat meer info willen omtrent het laten maken van een erkerbank. Ik heb een huurhuis dus wil de kosten niet te hoog laten oplopen. Ik zou graag een erkerbank willen zoals de bijgevoegde foto met 2 opbergplekken. De afmetingen heb ik niet en ik heb een vensterbank waar aan alle drie de kanten een verwarming zitten. De afmetingen zullen daarom niet goed uitkomen maar het gaat om ongeveer 2 meter bij 1,40 meter.

Erkerbank boven radiatoren maken

Graag wil ik in een erker boven de radiatoren een leuke houten bank laten maken, zodat een gezellige zitplek ontstaat. Ik wil een afspraak maken met een timmerman om de klus hier in te meten en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw schets en prijsopgave.