Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische bediend dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische bediend dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische bediend dakraam plaatsen

Elektrische bediend dakraam plaatsen

Het betreft een dakraam CK02 elektrisch bediend, stopcontact aanwezig. Ook de binnenafwerking en koof moet geplaatst worden. Handbediende jaloezie monteren en horizontale dakdragers. Maat tussen de balken is 90 cm.

Automatische deuropener monteren

Ik ben op zoek naar iemand die een elektrische automatische deuropener kan monteren inclusief een camera erbij die op een app werkt. De deur moet vanaf de slaapkamer worden bediend. Het materiaal heb ik wel maar kan de boel niet installeren. Volgende week woensdag heb ik de mogelijkheid om op de plek zelf even toe te lichten en materiaal te laten zien. Voor zover er draden nodig zijn kan dat waarschijnlijk door een kabelgoot die er al ligt. Graag uitsluitend per mail reageren

Elektrisch bedienbare poort plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een poort ter afsluiting van onze oprit. De poort dient te bestaan uit een loopdeur en een deel dat volledig open kan draaien. De breedte is 3 meter. Het loopgedeelte is aan de linker kant waar ook een muur is, hier kan de poort bevestigt worden. Aan de andere kant zal er een pilaar of iets dergelijks geplaatst moeten worden voor de bevestiging. Graag vermelden wat elektrische bediening zou kosten. Loopdeur en ander deel dienen onafhankelijk van elkaar bediend te kunnen worden en mag niet van hout zijn. De poort dient vanuit de woning te worden bedient.