Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eiken tafel schuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eiken tafel schuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eiken tafel schuren

Eiken tafel schuren

Ik wil graag mijn eiken houten kloostertafel glad laten schuren. Nu is het oppervlak nog erg ruw en komen er snel kruimels tussen. Tevens heb ik ook een salontafel wie ik zou willen laten opschuren. De tafels zijn nu ruim 2 jaar oud. Ze zijn behandeld met een olie, niet gelakt.

Tafel laten schuren en lakken

Ik wil graag een eiken tafel laten schuren en evt laten afwerken zodat deze bestand is tegen vlekken bij gebruik als eettafel. afmetingen zijn 180 bij 1 meter. Kleur is nu donkerbruin (eiken massieve tafel) maar wil alle lak eraf en dat alleen de natuurlijke kleur overblijft. Dat is een lichte heldere kleur. Ik heb 1 poot al geschuurd maar kan niet meer tegen de stof (allergie) bij het schuren. Graag prijsopgave.

Blad van salontafel inkorten

Ik zou graag het blad van mijn eiken salontafel willen laten inkorten. Dit in verband met verhuizing. De tafel is te groot voor mijn nieuwe woning.

Eiken tafel schuren en lakken

Onze eiken eettafel (200 x 100 cm ) is ca 10 jr geleden gekocht bij Goossens Wonen en Slapen (zie hun website: model Clear) en is toe aan een opknapbeurt. Graag ontvangen wij een offerte voor het schuren en lakken van de tafel.

Tafelblad opnieuw fineren

Wij hebben een ovale tafel met een eiken gefineerd bovenblad dat inmiddels beschadigd en versleten is geraakt. We willen graag weten wat opnieuw fineren zou kosten. Zie bijgaande foto. Afmetingen: 115 breed. 186 cm lang (twee helften van 93 cm) Uitschuiftafel.

Tafelblad schuren en lakken en nieuwe poten monteren

We willen graag ons tafel blad laten schuren en lakken en we hebben ook 4 nieuwe poten (massief) nodig die dan ook mee gelakt moeten worden. Maten alles in cm. Tafelblad 180 X 80 X 6 (massief) poten moeten worden: 70 X 10 X 10 (5 delen 2 X 10 X 70 verlijmd) eiken. Daarbij voor montage van poten aan tafelblad 2 maal 10 X 10 X 50 (5 delen 2 x 10 x 50 verlijmd) voor tussen de poten aan het tafelblad. Dit is het en ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Een eiken tafel met 4 inlegbladen. De tafel is 120 cm breed en totaal 290 cm lang en ovaal

Donkere eiken tafel herstellen

Er is pure alcohol over mijn tafel gegaan. Het is donker eikenhout. Hoeveel kost dat om het te laten maken? Ik zou graag een offerte willen aanvragen. De maat van de eethoek tafel is 160 bij 120 ongeveer.

Eiken tafel schuren en lakken

Ik wil graag een eikenhouten tafel laten schuren en lakken. Afmeting 2,20 meter bij 1 meter.

Tafel schuren en lakken

Ik wil 2 eiken tafels van 60 bij 60 cm. Graag laat ik deze schuren en blank lakken. Als dat mooi wordt dan eventueel al onze eiken meubelen laten behandelen door u.