Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eenvoudige garage realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eenvoudige garage realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eenvoudige garage realiseren

Eenvoudige garage realiseren

In overleg met de aannemer/klusser het hekwerk van de tuin vergroten en mogelijkheden bekijken voor het bouwen van een garage of overkapping voor mijn elektrische auto. Het betreft diverse timmerwerk.

Garage bouwen

We willen graag een garage laten bouwen van ongeveer 7 meter breed en 16 meter lang met een verdieping erop, goothoogte 2 meter en nokhoogte 5 meter... Zoiets als foto onder, alleen geen speciaal metselwerk op de hoeken en ronde deuren is ook niet nodig. de eenvoudige versie zeg maar. Gaarne prijsindicatie

Garagedeur plaatsen

In mijn garage zit een heel oude zware metalen garagedeur waarvan een veer is gebroken. Ik wil de deur graag laten vervangen door een enkelwandige deur van 235,5 cm breed en 212 cm hoog. Het kan een eenvoudige deur zijn, want het is een garage waar ik alleen de fietsen in opslag heb. Ik laat het hier graag nog even goed opmeten en laat de vakman daarna de deur leveren en monteren. De oude deur moet ook worden afgevoerd.

Garage aanbouwen aan de woning

Wij willen een garage naast onze woning aanbouwen. De wens is om deze half aan te bouwen, oftewel 3 meter áán de woning en 4 meter achter de woning uit te steken. Oppervlakte ruwweg 7 x 3 meter met een hoogte van 3 meter. Achtergevel van de garage met een raam op 1,5 meter hoogte, over de breedte. Zijdeur aan tuinzijde en een eenvoudige garagedeur aan voorzijde. Garage van steen, geen isolatie met een plat dak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Garage bouwen

Bouw eenvoudige garage in de stijl van onze woning. User is nog in beginfase: nog geen vergunning en tekeningen.

verbouwing van Carport naar eenvoudige ...

verbouwing van Carport naar eenvoudige garage. Metselwerk. Eensteens wandje. Deuren erin. Een garagedeur en een buitendeur.

Zouden graag een eenvoudige betonvloer ...

Zouden graag een eenvoudige betonvloer in de Garage willen hebben. Hoeft dan ook geen draagvloer te worden.

We hebben plannen om een garage te ...

We hebben plannen om een garage te zetten, waarbij we een stenen garage t.o.v. hout willen vergelijken. Afm. LxB 7x4 meter, met puntdak, pannen dak en mogelijkheid voor zolder. Min. 1 raam aan de zijkant en zijdeur. Openslaande dubbele deur aan voorzijde (liefst met ruiten). Compleet met (eenvoudige) dakgoot. We hebben al offerte ontvangen van standaard garages (in rabat uitvoering), echter willen ons breed orienteren. Optie smeerkelder en optie voor schuin dak aan één zijde voor 2 meter dajklengte door te laten lopen naar zijkant, zodat dit kan fungeren als houtopslag.

Wij willen een dubbele garage laten ...

Wij willen een dubbele garage laten bouwen. Termijn waarbinnen gestart moet worden ligt nog niet vast, wat dat betreft flexibel. Bouwtekening is klaar en vergunning is in aanvraag bij de gemeente. Er moeten 2 garagedeuren in (voorkeur roldeuren), 1 normale deur, 2 kleine raampjes in zijgevel, 2 dakramen en een luik in de voorgevel. Afmetingen 6.350 x 7.100 m. Nokhoogte 7.400 m, goothoogte 2.850 m. Puntdak, pannendak. Eenvoudige houten trap naar verdieping. Verdiepingsvloer mag van hout. Dak en muren geissoleerd. Installatiewerkzaamheden voeren we zelf uit en hoeven dus niet in offerte opgenomen te worden. Dakpannen hebben we al in ons bezit. Arbeidskosten, overige materiaalkosten en alle bijkomende kosten aub wel zo uitgebreid mogelijk gespecificeerd. Tekening kan opgestuurd worden.

Bouwen van carport op de oprit voor een ...

Bouwen van carport op de oprit voor een bestaande garage. Eenvoudige constructie Plat dak Voor 1 auto