Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele deur met zijpanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele deur met zijpanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele deur met zijpanelen

Blokhut plaatsen

De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 m2 en een inhoud van bijna 9,5 m3. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2.14 meter hoog. De wanden van de blokhut zijn 1. 95 meter hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. De stapelbouw blokhut van Gamma wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.

Dubbele taatsdeur laten plaatsen

De dubbele deur moet 270 cm hoog en 100 cm breed zijn (dus totaal 2 meter breed). Graag een taatsdeur van zwart aluminium. Strakke handgrepen en helder glas zonder liggers of staanders Aluminium met slank profiel (met glas).

Deuren en ramen tochtvrij maken

Ik wil mijn ramen en deuren tochtvrij laten maken. Het gaat om: 2 dubbele naar binnen sluitende deuren, 1 dubbele naar buiten sluitende deur, 2 voordeuren en 4 ramen. Deze ramen en deuren bevinden zich op de begane grond, één- en twee hoog. De woning is goed bereikbaar.

Deuren opnieuw afhangen

Op de begane grond hebben wij meerdere dubbele deuren. Bij 2 paar klemmen de deuren, zeker bij warm weer, waardoor deze dan lastig sluiten. Bij 1 paar kraken de scharnieren. Op de 1e etage hebben wij een enkele deur naar dakterras, waarbij het slot niet open wil gaan, bij warm weer. Graag zou ik van u een indicatie van de kosten willen opvragen om deze problemen te verhelpen.

Meerdere deuren inzetten

Ik wil graag 1 deur aanschaffen bij de Gamma en daarnaast hebben we 7 deuren al in huis. (4 enkele deuren en 2 x 2 dubbele deuren). Ik wil graag alle 8 deuren laten inzetten. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen

Kozijnen en deuren leveren en plaatsen

Ik wil kozijnen en deuren laten leveren en plaatsen. Het gaat om kozijnen en deuren van rond de 280 bij 90 cm inclusief een verdekt scharnier en magneetslot. De hoogte van de deur mag wel 1-2 cm minder zijn in verband met vrije ruimte. Het gaat om 5 kozijnen voor een enkele deur en een kozijn voor een dubbele deur.

Deuren van tuinhuisje vervangen

Het gaat om een dubbele deur en een enkele deur met maat 49.5 cm breed x 1.80 meter lang met glas. Het gaat om de achtertuin en is toegankelijk via een woonerf.

Dubbele taatsdeur met vlakverdeling

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de kosten van een dubbele taatsdeur (Ral 9005) met de volgende afmetingen. Qua verdeling lijkt het mij het mooist als de deuren 3 of 4 vakken hebben. Daarnaast hebben we met de vloerverwarming rekening gehouden dat er in de vloer geboord kan worden op de plaats van de deur. Een scharnier in de vloer is dus mogelijk. Afmetingen zijn: 2.50 meter hoog x 175,5 meter breed.

Schuifdeuren en taatsdeuren installeren

Graag ontvang ik een offerte voor 2 x enkele taatsdeur in de afmeting 80 x 260 cm (2 deuren), 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren), 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren). Alle deuren in 3-vlak verdeling met smalle profielen. Type greep volgt. Aluminium met slank profiel (met glas).