Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Driepuntssloten laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: driepuntssloten laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: driepuntssloten laten monteren

Driepuntssloten laten monteren

Ik ben benieuwd wat jullie rekenen voor het monteren van een tweetal driepuntssloten. Eenmaal voordeur en eenmaal achterdeur. De sloten zijn van het merk KFV.

Driepuntssloten in deuren monteren

IK wil graag een driepuntsslot + sluitkommen en platen. Veiligheidsbeslag anti kerntrek en 2 cilinders voor mijn voordeur. En een 2e cilinder voor achterdeur laten monteren. Optioneel 4 oplegsloten en 2 afsluitbare raamkrukken voor 2 kantelramen.

Driepuntssloten plaatsen op deuren

Bij ons huis wil ik een goede kwaliteit driepuntsslot laten monteren op zowel de voordeur (hout) en op de garagedeur (staal). De garagedeur betreft een normale deur in kantelgaragedeur fabrikaat Hormann, stalen frame met houten betimmering. Bouwjaar deuren is circa 1998.