Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dressoir TV meubel en eettafel lakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dressoir TV meubel en eettafel lakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dressoir TV meubel en eettafel lakken

Dressoir, TV-meubel en eettafel lakken

Wij willen onze houten meubels graag in een lichtere kleur zoals roomwit.

Eettafel laten inkorten

Ik ben verhuist en verwacht over 5 maanden gezinsuitbreiding. De eetkamer gaat naar de woonkamer nu heb ik een tv meubel/dressoir die te breed is voor de plek waar ik hem wil zetten. Hij is net geen twee jaar oud dus wil hem niet weg doen. Maar de eettafel moet wel in de kamer passen. Dus vroeg ik me af of iemand hem kan inkorten

Tafel voorzien van nieuwe fineerlaag

Hierbij de vraag of er een nieuwe fineer laag aangebracht kan worden op de volgende meubels: - tafel eiken - salon - dressoir - tv meubel - kast Deze zijn allemaal voorzien van smoked oak fineer en dit wil ik graag laten vernieuwen. Graag maak ik een vrijblijvende afspraak om alles exact in te meten.

TV-lift op een dressoir maken

Een laag dressoir van ca. 68 cm. hoog heeft een boven vlak van 150 x 45 cm. Mijn bedoeling is aan de achterkant van het bovenblad een stuk van ca. 110 x ca. 20 cm. met afgeronde hoeken uitzagen, zodanig netjes en strak dat uitgezaagde "plank" daarna weer kan dienen als afdekking in de laagste stand van de TV lift en er weer een "dicht" bovenblad van 150 x 45 cm. lijkt te zijn ontstaan, op het zaagnaadje na dan. Tevens stukje van de hardboard achterzijde verwijderen (plaatsmaken voor de TV lift) en een stukje (die bovengenoemde ca. 20 cm.) van een verticale afscheiding op 50 cm. van rechts in het dressoir wegnemen om de TV daar te kunnen laten zakken.

TV-kast vermaken tot dressoir

Graag laat ik mijn grote tv kast lager maken. De kast is nu 1.23 meter breed en 1.50 meter hoog. De kast moet 93 cm hoog gaan worden. De deurtjes zullen passend gemaakt moeten worden.

TV-lift in een dressoir inbouwen

Ik ontvang graag een indicatie om een tv lift in een bestaand dressoir te laten inbouwen. De tv is 1 meter breed en het dressoir 1.95 meter.

TV-kast vermaken naar TV-dressoir

Betreft een massief kersenhouten TV-kast die aangepast dient te worden naar een laag TV-dressoir. Ik kan u een foto sturen.

IKEA meubels in elkaar zetten

Ik zoek iemand die een 6 tal Ikea meubels kan komen monteren. Het gaat om de volgende nieuwe Ikea-meubels van Besta/Tofta: 2 tv-meubels waarvan 1 hangend aan de muur monteren afm. 180 x 41 x 42, dressoir 2 x 120 x 76, 2 nachtkastjes 80 x 60 / 3 laden per kastje, kaptafeltje 120 x 41 x 78. Alle meubels zijn nieuw en nog te bestellen.

TV-lift in het dressoir bouwen

Ik wil graag een tv-lift laten inbouwen in een dressoir van steigerhout.

Dressoir vermaken

We willen graag een offerte hebben om een bestaande dressoir om te bouwen naar een hangend TV meubel. Werkzaamheden zijn het huidige dressoir door midden te verdelen en zodanig te vermaken dat deze als zwevend kan worden gemonteerd. Hout soort is eiken. Indien interesse is het mogelijk om een foto van het dressoir aan te leveren