Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drempel voordeur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drempel voordeur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drempel voordeur repareren

Voordeur en drempel vervangen

Wij hebben nu een hele oude slechte voordeur Diever vervangen willen. Ook zit de stenen drempel los.

Voordeur inkorten

In verband met een nieuwe vloer zal de voordeur (brandwerende deur met metalen plaat aan de onderkant) van ons appartement moeten worden ingekort en de drempel worden aangepast.

Drempel voordeur repareren

Onze voordeur gaat niet meer open, omdat de drempel gescheurd is. Hierdoor is het kozijn gaan verhangen en gaat de deur niet meer open. Graag zou ik willen weten wat hiervan ongeveer de kosten zijn om dit te verhelpen. Ofwel een nieuwe drempel of wellicht een andere oplossing mocht dat mogelijk zijn.

Drempel met houtrot vervangen

De drempel van het kozijn van de voordeur vervangen vanwege houtrot. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Houten voordeur en houten balkondeuren repareren

De houten voordeur sluit niet goed en de drempel (steen) vertoont voor de helft slijtage, dit lijkt op verzakking. Graag laten wij de bestaande voordeur repareren (opnieuw inhangen / scharnier of afschuren onderzijde?). Ook de houten balkondeuren sluiten niet goed, op één punt klemt de linker deur. Ook deze laten wij graag afschuren en of op andere wijze repareren. De bedoeling is dat beide bestaande deuren (voordeur en balkondeur) weer goed sluiten.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Deuren lucht- en geluidsdicht isoleren

1. De voordeur tocht erg. Er zijn duidelijke kieren aan de zijden van de deur te zien. Mogelijk is ook een valdorpel nodig. 2. De babykamer geluiddichter maken dan nu met valdorpel. Frezen van deur nodig voor dorpel. Drempel ontbreekt, maar wordt met dorpel ondervangen. 3. De woonkamer-hal deur van valdorpel voorzien tegen tocht en geluid. Geen drempel aanwezig. Wordt met valdorpel ondervangen.

Drempel en deurposten vervangen

Drempel vervangen van de voordeur. De drempel is van hout, deze is verrot. Gedeelte van posten vervangen. Van de posten moet een stukje af, ook hier is een deel verrot.

Rotte delen van vuren kozijnen herstellen

Ik heb een verrot vuren houten kozijn van kantelraam: 723 mm bij 1450 mm (ongeveer) wat ik graag wil vervangen. Lek raam dubbel glas: 605 mm bij 1450 mm (ongeveer) zal ook vervangen moeten worden. Verrotte delen in drempel voordeur vurenhout. Kosten voor vervangen van verrotte onderdelen en opnieuw schuren en schilderen (donker groen).

Binnendeuren monteren en afhangen

Er moeten 7 binnendeuren gemonteerd en afgehangen worden. Voor vijf deuren hoeft het kozijn niet aangepast te worden. Van 1 deur moet de draairichting veranderd worden en 1 deur moet worden uitgevoerd als opdekdeur. Onder drie deuren moet een drempel worden aangebracht. Ook moet er een voordeur gemonteerd en afgehangen worden, inclusief hang en sluitwerk. Het betreft twee pensloten over zetten uit de oude deur en een nieuwe hoofdslot monteren. De deuren zijn nog niet gekocht. Voor als nog gaat het om CanDo deuren, 4 x stomp type Manchester met matglas, 2 x stomp type Manchester paneel vlak en 1 x type Manchester stomp. De deuren hebben een maat van 80 bij 201cm en indien nodig passend maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius