Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drempel bij de achterdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drempel bij de achterdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drempel bij de achterdeur vervangen

Drempel bij achterdeur vervangen

De drempel in het kozijn bij de achterdeur is verrot. Ik wil graag een duurzame. Beton of kunststof?

Drempel bij de achterdeur vervangen

Drempel achterdeur vervangen door duurzaam materiaal ipv hout......

Kromme drempels onder deuren herstellen of vervangen

De drempels bij de deuropeningen zijn krom gaan staan, het lijkt alsof ze in het midden van de deuropening hoger staan dan in de hoeken bij het kozijn. Hierdoor sluit de deur slecht af. Gaat moeilijk dicht doordat de tochtstrips aanlopen op de drempel of de deuren kieren enorm in de hoeken van de deuropening zonder de tocht strips. Probleem doet zich voor bij zowel de voor- als achterdeur, graag een offerte dan wel advies voor wat betreft het herstellen of het vervangen van de drempels.

Achterdeur opnieuw laten stellen

Onze achterdeur loopt iets aan op de drempel. Er zit wel een slot in die een paar vergrendel punten heeft. De deur gaat wel dicht maar loopt iets aan.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Drempel bij de achterdeur vervangen

Graag wil ik de stenen drempel bij de achterdeur laten vervangen. De huidige drempel loopt bol waardoor de achterdeur slecht sluit en tocht. Het lijkt er op dat de dorpel bol is gaan staan en in het midden van de deuropening omhoog gekomen is. Er zijn sporen zichtbaar waar de deur aanloopt op de dorpel. De deur sluit met name bij warm weer moeilijk. Het liefst de drempel vervangen met een identiek materiaal. De houten kozijnen rusten op de betonnen dorpel waar de achterdeurdrempel een deel van uitmaakt.

Kozijn en achterdeur plaatsen

Vanuit onze garage hebben wij een achteruitgang naar onze tuin gemaakt. Hier hebben we een (tijdelijk) kozijn en deur geplaatst. Deze willen we nu graag laten vervangen. Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die een nieuw kozijn en achterdeur met sloten kan plaatsen. Betreft een houten deur en houten kozijn. Er is nu ook geen drempel of iets dergelijks aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Deuren in laten hangen

Graag zouden wij 2 deuren laten inhangen: Deur 1: - Achterdeur demonteren en afvoeren; - Oude kozijn laten zitten, oude scharnieren verwijderen en gaten dichten; - Nieuwe achterdeur met 2 veiligheidskanonnen op maat maken (lengte) en monteren; - Loopslot inbouwen; - Stenen drempel aanbrengen. Deur 2: - Kozijn demonteren; - Leveren (indien mogelijk) en plaatsen Meranti kozijn (95 x 207.5 cm) met tochtstrips; - Oude deur in nieuwe kozijn plaatsen; - 3-puntsluiting in deur maken en oude slot indien mogelijk in deur 1 plaatsen; - Sluitplaat inweken in kozijn.

Drempel bij de achterdeur vervangen

De drempel vervangen bij de achterdeur deze is namelijk verrot. De drempel is wat breder dan alleen de deur, er zit een zijraampje naast.

Drempel vervangen bij de achterdeur

De houten drempel bij de achterdeur is rot en dit loopt ongeveer 10 centimeter omhoog in de deurposten. De onderkant en de onderste delen van de zijkanten moeten vervangen worden (U-vorm). Graag advies en offerte voor vervanging van het houtwerk.