Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dragende overkapping plaatsen op terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dragende overkapping plaatsen op terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dragende overkapping plaatsen op terras

Dragende overkapping plaatsen op terras

Dragende overkapping met polycarbonaatplaten plaatsen op terras (afmeting 325 x 322 cm).

Geimpregneerd houten overkapping plaatsen

Geimpregneerd houten vrijstaande overkapping met transparant dak. 240 breed, 125 diep en 210 hoog aan voorkant en 200 aan achterkant. Het beste lijkt de dragende palen via paalpunten in de grond te zetten. Graag uitvoerige info over te gebruiken materialen en levertijd.

Houten overkapping + plaatsen

Het leveren en plaatsen van een houten, rechte/horizontale (niet schuin aflopende) overkapping om de fietsen onder te zetten met plat dak (incl. dakbedekking). Aan een schuur vastgemaakt aan de opritzijde van het huis. Afmeting: breedte 2,2 meter; hoogte 2,6 meter; lengte circa 2,8-3 meter. Met kwaliteitshout gemaakt. Omdat de overkapping aan de schuur moet worden vastgemaakt alleen 2 dragende palen aan de andere zijde (met poeren in de grond vastgemaakt). Met evt. een boeibord en regenpijp voor waterafvoer.