Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draairichting van een deur wijzigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draairichting van een deur wijzigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draairichting van een deur wijzigen

Binnendeur vervangen inclusief kozijn

Vervangen van kozijn en binnendeur. Dit vanwege dat de binnendeur een andere draairichting moet krijgen. Graag zouden wij de CanDo binnendeur Dimension Manchester opdek rechts 83 x 211,5 cm willen hebben. Werkzaamheden inclusief afvoeren van oude deur.

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

De klant wil graag haar buitendeur naar buiten open laten gaan in plaats van naar binnen. Als het eventueel nodig is, mag de deur ook worden vervangen, maar dat moet wel eerst worden overlegd.

Draairichting van een deur wijzigen

Wij hebben tussen de woonkamer en de gang een stalen kozijn met een opdekdeur die naar de gang open gaat. We willen deze draairichting laten veranderen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Als er een nieuw kozijn met een nieuwe deur geplaatst moeten worden, laten we die ook graag leveren.

Draairichting van de buitendeur veranderen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze buitendeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar binnen toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en waarschijnlijk ook het slot/deurklink etc. Een foto van de deur treft u in de bijlage. Ik heb een hardhouten buitendeur. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Draairichting van een deur omzetten

Ik ben partner van Casius en werkzaam in de renovatie. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingen met elektriciens, loodgieters, tegelzetters en stukadoors. Voor deze klus zijn we op zoek naar een timmerman of deurenspecialist. De bestaande deur in de badkamer draait naar binnen open. Die moet nu naar buitenom gedraaid worden. Wij beginnen over een week met klussen en zoeken iemand die ons kan helpen met dit stukje. Het bestaande kozijn is van hout. Er hoeft geen offerte opgemaakt te worden, wij zoeken een paar extra handjes voor deze klus en wellicht ook in de toekomst.

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Stompe binnendeur afhangen en kozijn aanpassen

Ik wil een stompe binnendeur gaan kopen en die in een kozijn laten afhangen. Daarbij wil ik het kozijn laten aanpassen, zodat de draairichting van de deur wordt gewijzigd. Ik wil een afspraak maken om het kozijn te laten beoordelen en de deur te laten inmeten. Ik ontvang dan ook graag uw offerte.

Draairichting van een binnendeur wijzigen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. Er is daar een kleine badkamer van 2 x 3 meter waar de toegangsdeur naar binnen open gaat. Om wat meer ruimte te krijgen willen we de draairichting van die deur laten veranderen. Het gaat om een houten kozijn en houten deur. We ontvangen graag een offerte. Het is mogelijk om even een afspraak te maken via de makelaar, zodat de klus ter plaatse kan worden beoordeeld.

Partners

Partners van Casius