Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draairamen in de dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draairamen in de dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draairamen in de dakkapel vervangen

Draairamen in de dakkapel vervangen

Wij zouden graag de 4 draairamen van onze dakkapel willen laten vervangen. Het houtwerk is namelijk verrot. Afmetingen, zelf gemeten. 2x links draaiend en 2x rechts draaiend 700x1130 mm inclusief hout.

Kozijn en ramen dakkapel renoveren

Wij hebben een half jaar geleden een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1955. Aan de achterzijde zit er op de bovenverdieping een dakkapel van ongeveer 300 cm breed met een 80 cm hoog kozijn met twee vaste en twee draairamen. Er was onlangs lekkage, waarna het lood bij de dakkapel is vervangen. Dit heeft niet voldoende geholpen, omdat er diverse delen van het dakkapelkozijn in slechte staat zijn. Wij nodigen graag enkele bedrijven uit om de situatie hier te beoordelen en krijgen dan graag advies en een prijsopgave voor reparatie of vervanging.

Kozijnen en dorpels plaatsen

Leveren en plaatsen van twee nieuwe houten kozijnen met 2 draairamen en 2 openslaande bovenlichten. Verder het vervangen van de onderdorpels van een dakkapel. Huidige situatie is hetzelfde en dit zou dan ook verwijderd en afgevoerd moeten worden.

Huidige situatie: enkel glas in dakkapel ...

Huidige situatie: enkel glas in dakkapel en houtrot op bepaalde plekken. Huidige draairamen van staal gemaakt. Werkzaamheden: 1. Leveren en aanbrengen van twee nieuwe houten draairamen met HR++ glas (2 maal: 650 x 1030mm). 2. Nieuwe hang en sluitwerk aanbrengen. 3. Vervangen van twee kozijnlijsten waarvan er één wordt verplaatst zodat het paneel inhet dakkapel kleiner wordt 4. Leveren en plaatsen van standaard HR++ glas (1600 x 1030mm) 5. Herstellen van door houtrot aangetast hout in de rechter hoek van het dakkapel

bestaande dakkapel voor, zit vast aan ...

bestaande dakkapel voor, zit vast aan buren, moet vervangen worden en incl. kozijnen en dubbelebeglazing 1 groot raam en 1 klapraam B+- 2.50 H+- 1.50 D+- 1.10(gedeelte van de buren blijftzitten) bestaande dakkapel achter, is een geheel verdeeld over 2 slaapkamers moet vervangen worden incl. kozijnen, dubbele beglazing in 4 draairamen. totale B +- 3.00 H+- 1.50 D+- 1.10 beide dakkapellen wil ik zelf van binnen aftimmeren dakgoten voor en achter vervangen worden(loden bakken met houten omtimmering tussenwoning) Breedte +- 4.50 meter