Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draairaam van dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draairaam van dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draairaam van dakkapel vervangen

Draairaam van dakkapel vervangen

Ik wil een draairaam in het dakkapel laten vervangen, inclusief isolerend glas van 80 x 110 cm. Mag ook draai/kiepraam zijn.

Draai/kiepramen en dakkoepels plaatsen

Wij willen graag 2 draaikiepramen laten plaatsen. Deze moeten komen in een bestaand kozijn waarin op dit moment een smal vast raam en een smal draairaam zitten. Deze beiden worden dan vervangen door één draaikiepraam van ongeveer 95 cm x 130 cm hoog (geschatte buitenmaat kozijn). Voorzien van HR++ glas en ventilatierooster. Het gaat dan om twee draaikiepramen die naast elkaar komen (naast elkaar gelegen slaapkamers). De plek is in een soort dakkapel op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Zie foto's in bijlage. Foto 1 betreft de ramen die vervangen moeten worden, foto 2 laat de situatie bij onze buren zien waarbij twee ramen reeds door 1 draaikiepraam zijn vervangen. Lichtkoepels Tevens willen wij twee lichtkoepels (dakramen) laten plaatsen in een plat dak. Afmetingen ongeveer 70 x 130 (?). De dakramen moeten kunnen ventileren (handmatig bedienbaar is voldoende), voldoende isoleren en inbraakbestendig zijn. Een raam komt in de badkamer en een raam in een slaapkamer. Het raam in de slaapkamer moet worden voorzien van een verduisteringsgordijn o.i.d. Het platte dak is voorzien van een bitumenlaag met grind en ongeveer 6 of 8 cm isolatie en betreft het dak van de begane grond. Wij hebben een voorkeur voor iemand die beide deel klussen kan uitvoeren.

Draairaam met isolatieruit vervangen

Ik wil graag een naar buiten draaiend draairaam inclusief glas van mijn dakkapel vervangen. De maten zijn 700mm breed, 1090mm hoog en 40x67mm dik (kopmaat). Wat kost een dergelijk raam inclusief dubbel glas en gegrond.

Draai raam in hardhouten raamkozijn vervangen

Draairaam van dakkapel dient vervangen te worden wegens houtrot, bestaande dubbel glas overzetten in nieuw te plaatsen draairaam, maat 72. 5x92. 3 cm

Houtrot in de dorpel van dakkapel

De dorpel van 2 meter lengte onder het raam, is gedeeltelijk rot. Waarschijnlijk de dorpel vervangen (misschien nog meer delen) of het gehele kozijn vervangen. Betreft 1 vast raam met aan beide zijden een draairaam.

Draairaam vervangen in de dakkapel

Ik wil graag een draairaam van de bovenverdieping laten vervangen met nieuw dubbel glas en het daarna geverfd hebben. Graag ontvang ik hier voor een offerte.

Draairaam maken + glas zetten in bestaand kozijn

We hebben 2 dichte ramen in onze dakkapel met enkel glas. Een van deze ramen moet vervangen worden door een draairaam, de andere blijft dicht. We willen in beide ramen HR isolatieglas. Draairaam van mahoniehout en voorzien van laklaag Ramen zijn 72 x 75 cm Graag een totaalprijs voor: - maken van het draairaam, - verwijderen ruiten - afhangen raam, - inzetten HR isolatieglas