Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draaikiepraam in bestaand kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draaikiepraam in bestaand kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draaikiepraam in bestaand kozijn

Draai kiepraam in bestaand kozijn maken

Ik zoek een kozijnenspecialist die mij kan helpen met een raam. We willen graag een naar buiten draaiend raam laten ombouwen tot draaikiepraam. Het betreft een raam op de begane grond met een houten kozijn. De afmetingen van het kozijn zijn circa 77 cm breed en 146 cm hoog. We willen graag een houten kozijn.

Draaikiepraam in bestaand kozijn

Momenteel heb ik simpel houten kozijn die 136 cm hoog is en 146 breed is. Er zit rechts 1 klein kiepraam en ik zou een offerte willen om aan de rechterkant 1 grootte kiepraam te plaatsen. Formaat van het kiepraam zou worden 134 cm hoog en 65 cm breed. Ook wil ik in dit kiepraam een luchtrooster geplaatst hebben.

Draaikiepraam in bestaand kozijn

Wij willen graag een draaikiepraam in 2 bestaande raamkozijnen. 1 raamkozijn is ongeveer 70 cm bij 100 cm. Daar zit nu over het volledige oppervlak een draairaam met enkel glas in en we willen graag een draai kiepraam met dubbelglas. 1 raamkozijn is in totaal ongeveer 230 cm breed en 100 cm hoog. Er zit nu een normaal draairaam in van ongeveer 70 cm breed. De rest van het raam is al dubbelglas en willen we graag behouden. Het draaikiepraam willen we graag met dubbelglas. We zijn benieuwd of we de rest van het raam kunnen behouden. Beiden kozijnen zijn van hout en de draaikiepraam zouden ook van hout moeten worden.

Raamkozijn vervangen

Vervanging van een raam voor een nieuwe houten kozijn. Maten +/- 245 cm x 178 cm draaikiepraam 60 cm breed.

Hor monteren in houten kozijn

Graag laat ik een rolhor monteren voor een draaikiepraam op de eerste verdieping. Het is een houten kozijn en de rolhor koop ik apart bij de Gamma.

Vast raam ombouwen tot draaikiepraam

We willen graag een draai kiepraam in de keuken, er zit nu vast raam. Kozijn is hout, mogelijkheden bekijken voor plaatsen in bestaand kozijn of kozijn vervangen door kunststof kozijn met draai kiepraam. Afmetingen kozijn 2.25 meter breed, beide kleine ramen 50 cm breed, hoogte 1.20 meter.

Kiepraam plaatsen in een vast kozijn

Wij hebben een vast houten kozijn waarin we graag een draaikiepraam willen laten plaatsen. We ontvangen daarvoor graag uw prijsindicatie.

Reparatie bij een raamkozijn

We zitten met een kapot draaikiepraam en zouden we graag willen weten of u deze kunt repareren en wat de kosten ervan zijn. De klachten zijn als volgt: De raam kan naar binnen openklappen, alleen het opendraaien naar binnen lukt niet zonder probleem. De bovenkant (links) van de raam schiet los als we het willen opendraaien waardoor de raam alleen aan de ene hoek (links onder) vast zit aan de kozijn. Verder hebben we sinds kort nog een klacht. Als we het dicht draaien, dan krijgen we het niet meer normaal open. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Vast raam tot draai-/kiepraam ombouwen

Ik wil graag een vast raam laten ombouwen tot draaikiepraam. Het betreft een raam op zolder met een houten kozijn. De afmetingen van het kozijn zijn circa 75 cm breed en 128 cm hoog. We willen graag een houten kozijn. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en nauwkeurig inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Draaikiepraam herstellen

Het draai-/kiepraam staat in de kantel stand en het handvat is geblokkeerd. Het betreft een houten kozijn. Het raam zit op de eerste etage. Kan dus niet gesloten worden.