Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dorpel van raamkozijn vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dorpel van raamkozijn vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dorpel van raamkozijn vervangen

Onderdorpel van het raam vervangen

De onderdorpel van het raamkozijn is volledig rot. Deze moet hard nodig vervangen worden. De dorpel is 280 cm lang. Ik hoop dat iemand dit zou kunnen en willen doen. Graag ontvang ik hierover een offerte

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten raamdorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ca 2 meter. Ik zoek iemand die dit vaak heeft gedaan. Ik heb een prijsopgave voor de dorpel maar wil graag dat iemand het komt opmeten en zetten. Zou dit graag in 4 weken gedaan hebben. Na bestellen van de dorpel duurt het normaal gesproken 14 dagen dat de Belgisch hardstenen dorpel geleverd wordt.

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten dorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Naast de deur zit nog een raam met daaronder hout. Ook hiervan willen we graag het hout vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ongeveer 2 meter. Ook hebben we een schuifpui van 215 cm breed met een houten dorpel. Hiervan zijn we er nog niet helemaal uit of we die willen vervangen. Willen graag binnen 2 weken de dorpels vervangen hebben.

Kozijn repareren en onderdorpel bij buitendeur vervangen

Graag willen wij weten wat de kosten zijn van het vervangen van een een rotte dorpel bij de buitendeur en het repareren van een onderkant van een raamkozijn. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Dorpel van raamkozijn geheel of gedeeltelijk vervangen

De dorpel van mijn keukenraam is over een lengte van ongeveer 70 cm grotendeels verrot/in slechte staat. Deze wil ik gedeeltelijk of helemaal laten vervangen. De gehele dorpel is 163 cm lang. Voor reparatie mag grenen hout of hardhout gebruikt worden.

Dorpel van voordeur vervangen

Dorpel bij de voordeur is rot. Deze moet vervangen worden. Vervangen door hout, kunststof of hardsteen. Maten: Dorpel onder deur 89,5 cm Dorpel inclusief kozijnen bdz 105,5 cm Dorpel doorlopend onder raamkozijn langs 187 cm Materiaal (nog) niet in bezit.

Houtrot aan onderdorpel verhelpen

De onderdorpel van een raamkozijn is verrot. Dit moet verholpen worden. De dorpel is ongeveer 70 cm breed. Graag geheel vervangen. Het is een raam op de begane grond.

Dorpel van raamkozijn vervangen

De ramen van ons slaapkamerraam zijn gaan lekken. De dorpel onder het raam is gebarsten. De ruiten worden vervangen door de verzekering, het vervangen of repareren van de gebarsten dorpel niet. Wij zijn benieuwd naar de kosten van het duurzaam vervangen van de dorpel, eventueel reparatie, maar er is sprake van een dranger die in de dorpel moet komen voor het kunnen openen van de ramen. De dorpel is ongeveer 1.20 meter lang en 55 cm breed. Het materiaal is hard hout.

Vervangen onderdorpel raamkozijn

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de onderdorpel van een raamkozijn. De lengte van de onderdorpel is ca. 302 cm. Bij het plaatsen van dubbel glas bleek de onderdorpel slecht te zijn en te moeten worden vervangen. De glaszetter heeft aangeboden om de ruit eruit en erin te zetten op het moment dat de dorpel vervangen wordt. Er zijn foto's beschikbaar.

Dorpel van een raamkozijn vervangen

Onderdorpel van raamkozijn vervangen. Een kozijn met 1 tussenstijl. Breedte van het kozijn is 2 a 2.5 meter. Zacht hout nu, bedekt met een kunststof afdeklaag, geplaatst vanaf de bouw in 1998.