Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doors4Life deur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doors4Life deur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doors4Life deur afhangen

Doors4Life deur afhangen

We hebben een nieuwe stompe binnendeur (afmeting 2.01 x 83 cm) gekocht en willen deze graag laten afhangen. Er zal iets afgeschaafd moeten worden om hem passend te maken. De deurpost is nog goed,deze hoeft niet vervangen te worden.

Vervangen kozijnen en ophangen nieuwe deuren

We hebben een offerte aangevraagd voor twee linksdraaiende (opdek)deuren Doors4Life. Hoogte 231,5 cm. Huidige deur is een standaard opdekdeur met bovenlicht (zie bijlage oude situatie). Doel van de klus is om de huidige kozijnen (staal met poedercoating) te vervangen voor nieuwe witte kozijnen. Van belang is dat de kozijnen qua vormgeving gelijk zijn aan de huidige. Reden: ze moeten precies passen in de bestaande houtenvloer met plint. Deze kozijnen dienen nog gekocht te worden door de klusser dan wel door ons. Bij dat laatste moeten wij weten waar we deze specifieke kozijnen kunnen kopen. Bovenlicht verdwijnt en dient dicht gemaakt te worden voor latere stucwerk (zie bijlage nieuwe situatie).

Doors4life binnendeur afhangen

Graag deze week inmeten van de deur door doors4life zodat ik dit deze week kan bestellen ivm korting 25% die loopt tot en met zondag. Betreft de deur doors4life LG02 satijn bl. Opd links 93 * 211. 5 cm

Doors4life deuren met beslag monteren

Ik wil 4 opdekdeuren van doors4life laten ophangen en monteren. Ik wil ook bij alle 4 deuren een deurkruk laten monteren, waarbij bij 2 ook een vrij/bezet slot. 3 deuren bevinden zich op de begane grond en 1 deur op de 1ste etage.

Doors4life stompe deur laten inmeten en monteren

Ik wil een doors4life entreedeur (glasdeur EG02 stompe deur met satijnglas) laten inmeten en ophangen.

Deurposten en deur vervangen

De oude deurpost van metaal moeten worden verwijderd en vervangen door houten kozijnen voor een deur van Doors4life. Boven de deurpost moet een klein stukje muur worden doorgetrokken.

Doors4Life opdekdeuren laten afhangen

Graag zou ik 5 Doors4Life deuren laten afhangen: 2 deuren met glas, 3 deuren zonder glas, allen opdekdeuren van 211,5 hoog. Naast het afhangen moet er bij elke deur: A) zo'n 1.50 cm van de onderkant afgehaald worden en; B) een extra paumellegat geboord worden in verband met de huidige deurkozijnen. Er hoeven geen oude deuren verwijderd te worden.

Doors4Life binnendeur monteren en afhangen

Ik wil graag een Doors4life van de Gamma laten monteren en afhangen in een bestaand kozijn. Het gaat om de stompe deur LG02. Graag advies over de te leveren deur (er zijn namelijk verschillende opties). Bij de documenten staat een screenshot over welk type deur het gaat. Vanwege het formaat is de deur nog niet in huis dus het zou mooi zijn als de deur ook aangeschaft en geleverd kan worden door klusbedrijf.

Doors4Life binnendeur monteren

Ik wil graag een binnendeur van Doors4Life laten monteren. Ik heb de deur al besteld en in huis. De maten kloppen, de deur zal afgehangen moeten worden. Ik heb een deur en deurlijsten, ik weet niet of er een klink en een slot bij de deur geleverd zijn. Zo niet, dan heb ik dit niet.

Doors4Life deuren afhangen

Ik wil graag 3 deuren plus kozijnen laten plaatsen van doors4life. Waarvan 2 in de wookamer. En 1 toilet deur kompleet met hang en sluitwerk