Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dolle zoldertrap monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dolle zoldertrap monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dolle zoldertrap monteren

Zoldertrap monteren

Ik wil een dolle houten zoldertrap 120 x 60 cm laten monteren, er zit al een gat in het plafond, helaas niet groot genoeg. Dit moet 60 cm breed en 1,20 meter lang. Wat kost dit? Graag via de mail benaderen.

Dolle zoldertrap monteren

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een "Dolle" vlizotrap van Gamma. De trap is van hout en 120 x 70 centimeter groot. Er is nog geen uitsparing gemaakt in de betonnen vloer, de trap is dus nieuw te plaatsen.

Dolle zoldertrap laten monteren

Ik wil graag een offerte voor de plaatsing van een vuren zoldertrap/vlizotrap 120 - 70 cm. Type Dolle. We hebben nu ook een vlizotrap, deze wil ik graag laten verwijderen.

Dolle zoldertrap monteren

Ik heb bij Gamma een offerte voor de "Dolle zoldertrap 120 bij 70 cm". Deze kan ik niet zelf monteren. Hoeveel zal de montage door jullie me gaan kosten ? Het "gat" is kleiner dan 120 bij 70 en de zoldervloer is van beton. De maat van het gat is nu 116 bij 68 cm. Graag hoor ik van jullie.