Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dichtmaken van bovenlichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dichtmaken van bovenlichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dichtmaken van bovenlichten

Dichtmaken van bovenlichten

Drie bovenlichten op de eerste verdieping moeten dicht gemaakt worden. Deze zorgen voor teveel lichtinval. De afmeting van de bovenlichten zijn ongeveer 1 meter breed en 30 cm hoog.

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten dichtmaken boven een 4-tal deuren. Het stalen frame en opdekdeur blijven gewoon aanwezig, dus het alleen om het bovenlicht. Het moet wel in de kleur van het kozijn (RAL9010) komen.

Dichtmaken van bovenlichten

Op eerste verdieping van drie deuren bovenlichten dicht laten maken. Het gaat om de ramen van de kamers die voor veel lichtinval zorgen en dat is storend in de zomer.

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten in de hal dichtmaken (met hout of gipsplaat) van twee deuren (toilet en woonkamer deur). Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en hoeveel dit gaat kosten. Het betreft stalen kozijnen met een houten opdekdeur.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

In nieuwbouwwoning beneden 3 deuren (1 naar toilet, 1 naar woonkamer en de meterkast deur) en boven 4 deuren (1 naar badkamer en 3 naar slaapkamers), houten kozijnen plaatsen en de bovenlicht dichtmaken met gips + stuc.

Bovenlichten boven deuren dichtmaken

Wij willen 5 bovenlichten boven de deuren laten dichtmaken en de stalen deurkozijnen hergebruiken. Wat zou dit kosten?

Nieuwe kozijnen en bovenlichten dichtmaken

Wij willen graag vier stalen kozijnen met bovenlichten laten vervangen door houten kozijnen en de bovenlichten dicht laten maken. De stalen kozijnen lopen door tot aan het plafond. En vier nieuwe deuren laten hangen. De deuren halen wij en de materialen voor de kozijnen en bovenlichten dicht maken willen we graag door de timmerman laten verzorgen.

Kozijnen vervangen en bovenlichten dichtmaken

Ik wil graag vier bovenlichten laten verwijderen boven de binnendeuren op de eerste verdieping. En deze glad laten stucen, zodat er niets meer van te zien is. Daarnaast willen wij de vier stalen binnen deur kozijnen laten vervangen door hard houten kozijnen. Het gaat om een huis in Arnhem van 7 jaar oud.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

Voor onze nieuwbouw woning willen we de bovenlichten laten dichtmaken. De kozijnen laat ik graag vervangen door hout en stompe houten deuren plaatsen. Het gaat hierbij om 8 deuren in houten kozijnen. Vanaf de bouw worden er geen kozijnen geplaatst. Er zijn alleen uitsparingen voor kozijnen met bovenlicht. Beneden: sierdeur met glas in de hal, in de woonkamer sierdeuren in dezelfde stijl, deur zonder glas bij de trapkast, toilet en meterkast. Boven: goedkope houten deuren van 93 cm breed Bij alle 8 deuren moet het bovenlicht weggewerkt worden. Zodanig dat het gelijk loopt met de muren. Muren worden 'behangklaar' opgeleverd, daarna laten we het hele huis nog stuken. Heeft u een indicatie voor me van de kosten? De oplevering zal rond 1 februari zijn.

Binnendeuren en deurkozijnen plaatsen

Nieuwe binnendeuren (4 stuks), paneeldeuren van bv. Pertura (Hornbach). In overleg: aanschaf van deuren. Vervangen van stalen kozijnen (opdek) door houten, dichtmaken van bovenlichten. Er is nog niets aangeschaft.