Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dichte overkapping realiseren tegen schuur aan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dichte overkapping realiseren tegen schuur aan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dichte overkapping realiseren tegen schuur aan

Dichte overkapping realiseren tegen schuur aan

Ik zoek een specialist die een dichte overkapping kan realiseren tegen een schuur aan. Dit mag tussen bestaande schuttingen (van buren). De afmetingen had ik als volgt voor ogen: 300 bij 270 bij 240 cm hoog. Mogelijkheden en foto's wissel ik graag uit met de vakman.

Tuinschuur met overkapping plaatsen en oude schuur afbreken

Tuinschuur is aan vervanging toe. Graag willen we een nieuwe tuinschuur laten plaatsen met haakstaande overkapping van duurzaam hout: Douglas of eiken? Afmeting schuur van ong. 2,40x2,20 meter (bxd) met aan de zijkant de deur en overkapping van ong 4x 2 meter (deels een dichte achterwand ivm schuttingdeur die er tussen zit) Het gaat om een verzekeringskwestie. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Prieel/overkapping laten maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een prieel/overkapping. Deze willen we plaatsen tegen de schuur aan. De schuur staat aan de achterzijde van de tuin, in de achtertuin. De tuin is goed te bereiken van achterom. Er is een grote parkeerplaats achter onze woning. Er zit een boeideel op waarvan ik denk dat hij er wel onder past. Maat 300 cm breed en maximaal 200 cm diep. Hoogte: standaard (rond 220 cm). Achterzijde en linkerzijde (als je ervoor staat) voorzien van een dichte houten wanden en een hemelwaterafvoer (regenpijp aan de buiten zijkant, links). Graag een prijs inclusief plaatsen.

Tuinpoort plaatsen en overkapping maken

Ik wil graag een tuinpoort plaatsen en overkapping maken: * Slopen van de huidige stenen wand (instabiel) t/m houtenpoort, plaatsen nieuwe brede poort met schutting ernaast. Totale lengte 4-5 meter; * Tuinhuis: nu steen (3 meter x 2.80 meter) met asbest dak. Wensen: vervangen asbestdak door nieuw dak, aansluitende overkapping maken van ongeveer 3 meter x 3.50 meter. Mogelijk met deels dichte wand. Aan voorzijde? * Budgetvriendelijk; * Meedenken voor passende materialen gewenst; * Materialen aanwezig of aan te leveren is bespreekbaar naar gelang offerte.

Overkapping op een dakterras plaatsen

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning een dakterras, waar ik graag een overkapping wil laten maken van ongeveer 4,50 x 2,20 meter. Aan één lange zijde moet op de scheiding met de buren een dichte schutting of wand worden gemaakt. Ik wil mij graag laten adviseren over het soort dak dat erop gebouwd kan worden. Dat mag een dicht dak met dakleer worden, maar kan ook een dak met perspex of glasplaten worden. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en ontvang een offerte.

Werk aan garagedeur, tuinkamer en schuur

Ik wil graag mijn garagedeur vervangen voor nieuwe met loop deur. Ik wil graag een nieuwe terras overkapping/ tuinkamer. Het gaat om een overkapping van ongeveer 4 bij 4 meter. Ik wil graag advies over een open of dichte overkapping. Graag van kunststof. Ook wil ik graag de schuur voorzien van planken en nieuwe ramen/glas. We hebben een gemetselde schuur van 11 meter breed en 2.50 meter hoog. Het hout zal erop gemonteerd moeten worden. We hebben hier nu twee kozijnen inzitten.

Schuur met plat dak, overkapping en pergola bouwen

Wij willen graag een schuur van 3 x 6 meter, een overkapping van 3 x 5 meter en een pergola van 3 x 4 meter laten bouwen. In één lijn, dus achter elkaar: pergola waar je onder door kunt: aan een kant dichte zijwand/erfafscheiding, aan ander kant pergola, dan onder overkapping door naar schuur, zie foto/tekening. Strakke stijl, met haakse hoeken, zonder overlap. Alles van hout (schuur ook dus). Er is geen vergunning voor nodig.

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen; - Een garage met spouwmuur van 5.50 meter x 4.50 meter x 2.40 meter met bergzolder/vliering met puntdak, vloeistof dichte vloer, systeem plafond met 10 licht armaturen van 50 x 50 en een elektrisch bedienbare garagedeur. De gevel met een gebakken steen aan de buitenzijde, de binnenzijde mag een betonsteen zijn. Het dak hoeft niet geïsoleerd te zijn. - Een berging enkelsteens van 3.78 meter x 2.90 meter met plat dak en 2x raam enkel glas van 1.20 meter x 0.45 meter. En een loopdeur van de berging naar de garage toe. - Aan de berging vast een overkapping van 3.78 meter x 2.65 meter met plat dak en een houten toegangspoort. Alle 4 de ruimtes voorzien van elektra. De fundering is al aanwezig. Graag per mail een indicatie van kosten met een opsplitsing van uren en materialen.

Schutting en overkapping plaatsen

We zoeken iemand die voor ons een overkapping incl. schutting en poort kan plaatsen aan de achterkant van onze tuin. Schutting van een kleine 4 meter lengte, hoogte 1.80 of 2.00 meter. Dichte schutting van hout. Al dan niet op betonpoeren, het hout wil ik niet in de grond hebben, of wel in de grond maar dan beschermd. Overkapping van ongeveer kleine 4 x 3,5 meter. Houten overkapping met lichtdoorlatend dak. Graag info over de mogelijkheden.

Overkapping in de achtertuin

Wij willen graag een overkapping van circa 4.35 meter bij 2.60 meter hoog en 3 meter diep voorzien van dichte zijkanten van hout of kunststof - de kap zelf van lichtdoorlatende kunststofplaten met voldoende belastbaarheid