Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dichte en open trap renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dichte en open trap renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dichte en open trap renoveren

Trappen met vloerbedekking bekleden

Wij willen graag onze trappen laten bekleden met vloerbedekking. Het gaat op een open trap en een dichte trap. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan inclusief materiaal en het eventuele egaliseren (indien nodig), wel exclusief tapijt. Het betreft een nieuwbouwwoning dus de trap is redelijk egaal.

Dichte en open trap renoveren

Ik wil graag traprenovatie doen in mijn huis. Het gaat om dichte trap en open trap. Zowel de open trap als de dichte trap hebben 15 treden. We denken aan traprenovatie van Jéwé verkrijgbaar bij Praxis, beton lichtgrijs. Graag willen we weten wat het zou kosten om dit te laten plaatsen. Graag willen we ook weten of het een probleem is als de overzettreden al besteld worden door ons.

Krakende trap repareren

Trap kraakt, raakt ook los van de muur. Het is een dichte trap en een deel open. Zit een draai in.

Trap bekleden met hout of rubberwood

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag zou ik een prijsopgave willen als we de trap zouden laten bekleden met (massief) hout, of rubberwood met een witte anti slip strip erin. Het gaat om 1 open en 1 dichte trap van ieder 12 treden. Plus 2 kleine halletjes die met hetzelfde hout bekleed moet worden. Er ligt nu vloerbedekking op maar willen dat zelf verwijderen en schilderen. Graag eerst even bellen.

Inklapbare trap naar vide plaatsen

Het betreft een vide met een hoogte van 3.10 meter. Het liefst wil ik hier een inschuifbare trap of uitklapbare (welke aan bovenkant vastzit), maar gezien het geen dichte zolder, maar een open vide betreft, kan ik me voorstellen dat er een draaitrap of wenteltrap moet komen.

Trap met Flexxfloors bekleden

Ik wil de trap laten bekleden met Flexfloors en strips. Ik heb een dichte trap en een open trap met beiden een kleine bocht wat zou hiervoor de prijs kunnen zijn? Het zijn 30 treden totaal.

Open trap dicht maken en schuifdeuren plaatsen

Momenteel hebben wij een open trap (13 tredes) in de woonkamer. Wij willen hier graag een dichte trap van maken en voor de trap 2 schuifdeuren plaatsen (een dichte en met glas) om zodoende warmte en geluid naar boven te verminderen en een kast ruimte te creëren.

Trappen met laminaat bekleden

We willen graag 2 trappen laten bekleden met laminaat uit de winkel. Er is 1 dichte trap, daar ligt nu tapijt op wat er nog af moet. En 1 open trap, waar nu halve maan tapijttegels op liggen. Voor de dichte trap kopen we laminaat en stootstukken. Voor de open trap kopen we laminaat voor bovenop.

2 x houten trappen inmeten en laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van 1 dichte trap en 1 open trap beide met en dubbele draai. Deze trappen moeten ter plaatse ingemeten worden en gemonteerd. Inclusief leuning en traphekjes. Alles in de grondverf. Dit wordt gemaakt voor een nieuwbouwwoning dus geen voorwerk nodig.

Trappen egaal laten schuren

Ik wil 2 trappen egaal laten schuren en lichte lijmresten laten verwijderen. De zoldertrap bestaat uit 11 open treden en 1 dichte trede. De beneden trap bestaat uit 7 open treden en 6 dichte treden. De zijkanten hoeven niet worden geschuurd.