Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurslot monteren op 6 binnendeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurslot monteren op 6 binnendeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurslot monteren op 6 binnendeuren

Deurslot monteren op 6 binnendeuren

Ik ben op zoek naar een professional die sloten met sleutels kan plaatsen op 6 standaard binnendeuren.

Deurslot plaatsen in buitendeur

Ik heb laatst een deurslot (pin) voor op de buitendeur gekocht, alleen valt het monteren vies tegen. Graag wil ik dit door een monteur laten doen. Er is geen eerder aangebracht slot geweest, dus het slot moet volledig ingebouwd worden. Ook wil ik graag weten wat hier de bijkomende kosten van zijn.

CanDo ML557 achterdeur afhangen

De achterdeur wil ik vervangen door Cando ML557. L3. Het bestaande Nemef veiligheids-deurslot 4139/17 moet overgezet worden. Ik zorg bij bestelling van de deur dat het slotgat aangepast wordt. Wat is uw prijs voor het afhangen van de deur en het monteren van het bijgeleverde blank isolatieglas? Schilderwerk regel ik zelf.

Deurslot monteren

Ik wil graag een klus laten uitvoeren een deur slot

Voordeur afhangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het inhangen van een standaard voordeur. In de voordeur moet het hang en sluitwerk nog gemonteerd worden. Ik wil waarschijnlijk een standaard deurslot en nog twee extra sloten laten monteren. De voordeur moet ik nog aanschaffen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeur leveren en monteren

Het betreft het leveren van een deur met borstwering van ongeveer 6 centimeter hoog met daar boven glas, infrezen van scharnieren in deur en kozijn, afhangen van deur, aanbrengen van deurslot en beslag.

Rolslot in de deur monteren

Ik heb uit Engeland een deurslot laten komen en die moet in de deur gemonteerd worden. Het is een rolslot dat een kant uit gaat. De deurpost is van ijzer en de deur zelf is van hout. Ik wil graag de huidige deurkrukken behouden. Het oude slot moet uit de deur worden gehaald, deze heeft andere afmetingen dan het nieuwe slot. Het gat in de deur moet iets ruimer worden gemaakt, zodat het nieuwe slot er goed in past. Daarnaast zal ook het metalen kozijn iets bewerkt moeten worden.

Binnendeur monteren

Graag offerte voor het afmonteren van een deur met deurslot, deurkruk en paumelle. De deur merk Lundia, type EVA inclusief gemonteerd glas wordt zaterdag 18 oktober a.s aangeschaft.

Sloten en deurklinken in deuren bevestigen

Ik heb twee nieuwe deuren met alleen een cilindergat. 1 nieuwe deur graag gaten in maken voor het opbrengen van een deurslot. En 1 deur gaten maken voor een deurklink in te hangen. En tevens voor beide deuren het slot en deurklink monteren. Alle materialen zijn aanwezig. Graag deze week of begin volgende week uitvoeren.

Een nieuwe voordeur bijschaven, afhangen ...

Een nieuwe voordeur bijschaven, afhangen en glas monteren. Nieuwe sluitkommen voor 3puntssluiting plaatsen in het kozijn, ter vervanging van opleg deurslot.