Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurkruk monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurkruk monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurkruk monteren

Deurkruk monteren

Bij het deurbeslag van mijn voor,- achter- en schuurdeur zit het slot boven de klink. Graag zou ik alle 3 de klinken willen laten vervangen.

Binnendeur inclusief slot en deurkruk monteren

Ik wil een monteur die bij mij het deurkozijn komt inmeten en de binnendeur komt plaatsen. Het gaat om een badkamerdeur inclusief hang- en sluitwerk. De aanschaf van de deur wil ik ook graag in overleg met de vakman doen.

Doors4life deuren met beslag monteren

Ik wil 4 opdekdeuren van doors4life laten ophangen en monteren. Ik wil ook bij alle 4 deuren een deurkruk laten monteren, waarbij bij 2 ook een vrij/bezet slot. 3 deuren bevinden zich op de begane grond en 1 deur op de 1ste etage.

Afgelakte Cando Manchester opdekdeur plaatsen

Wij zoeken een vakman die voor ons een opdek binnendeur kan inmeten en na de levering ook kan monteren. We willen een afgelakte CanDo Manchester opdekdeur bestellen met blank glas en beslag. We denken dat deze deurmaat moet worden aangepast. We kopen de deurkruk Brielle. We willen ook op 3 andere deuren nieuw beslag laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Deuren af laten hangen

Ik heb een voordeur die vervangen moet worden. Van enkel slot naar 3 punts sluiting inclusief het monteren van de deurkruk, brievenbus en glazen plaatje. Daarnaast wil ik ook een schuurdeur laten vervangen. Nieuw binnenslot en deurkruk aanwezig. En de openslaande deuren richting de achtertuin laten nakijken, deze lopen iets aan.

Nieuw slot in de voordeur monteren

Ik wil graag een nieuw slot laten monteren in de houten voordeur. Er zit nu een opbouw slot op en het nieuwe slot moet een inbouw slot worden, met een deurkruk aan de binnenkant. Voor het monteren moet een gat in de deur worden gefreesd en een gat in het kozijn. De deur is 4 cm dik. Graag wil ik een offerte hiervoor.

Nieuwe deurkruk monteren

Ik wil een nieuwe deurkruk op de kamerdeur laten monteren. Wilt u dan eerst langskomen om te kijken welke deurkruk geschikt is voor de kamerdeur?

Voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur (meranti), maar uit kostenoverweging dacht ik hem zelf te kunnen plaatsten. Helaas gaat dit mij niet lukken. De deur is helemaal nieuw en nog niet voorzien van gaten of scharnieren. Ik zou graag de prijs willen weten van het monteren (inclusief materiaal) mijn wensen: 3puntsslot scharnieren deurkruk

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil 4 nieuwe opdek deuren laten afhangen en de bijbehorende deurkruk set met slot laten monteren. De oude deuren mogen meegenomen worden door de vakman.

CanDo binnendeuren monteren

Ik wil 5 Cando binnendeuren kopen bij Praxis en deze vervolgens laten monteren/afhangen inclusief het aanbrengen van het beslag/deurkruk.