Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren vervangen

Louvre deuren op maat maken

Een kastje heb ik ontworpen met de maten: Breed: 95 cm, hoog 85 cm en diep 49 cm Kunt u daarvoor Louvre deurtjes maken? Ik ben van plan om het kastje van MDF hout te maken, is het ook mogelijk de deurtjes hiervan te maken? Schilderen en ophangen is niet nodig.

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).

Dubbele houten garagedeur ontzet en sluit niet meer

Wie kan mijn garagedeur weer sluitend krijgen? Het gaat om grote, houten dubbele deuren.

Vervangen binnendeuren

We willen 5 nieuwe binnendeuren met glasopening (melkglas). tevens nieuwe binnendeur sloten, rvs scharnieren en deurbeslag (IND basis). Graag offerte inclusief montage en afvoer oude deuren.

4 seizoenen pui plaatsen

Het gaat om een drie seizoenen pui met een maximale breedte van circa 25000mm en een hoogte van circa 22000mm. In de bijlage heb ik een foto van de achterkant gevoegd waarbij het gaat om de vervanging van de deur en het rechter raam op de foto (het raam met een stuk muur eronder). Graag zou ik drie openslaande deuren willen aan de rechterkant op de foto en één glaswand aan de linkerkant op de foto. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.

De oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks)

Zowel onze schuurdeur van de schuur voor als achter zijn verrot en moeten vervangen. Gaarne offerte voor het vervangen van beide deuren.

Zeven binnendeuren inkorten

Zeven binnendeuren bleken bij het leggen van een laminaatvloer te lang te zijn. Het bedrijf dat de vloer voor me legde kort zelf geen deuren in, dus ik zoek iemand die dit voor me kan komen doen, zonder dat ik de deuren zelf ergens naar toe hoef te vervoeren.

Louvredeuren op maat laten maken

Voor een deur in de badkamer wil ik graag 2 louvredeuren op maat laten maken. Het betreft een doorgang van een inloopkast naar de badkamer en de deuren moeten zodoende fungeren als klapdeuren. Op de foto komt de doorgang rechts van de waar nu de radiator hangt, de radiator wordt verhangen. De gewenste afmeting per deur: 36 breed en 237 hoog. Het gebruikte materiaal in overleg.

Schuifpui, serredak + deuren

Wij willen een schuifpui in een bestaande draagmuur laten plaatsen en een serredak (2,5 x 4 m) vervangen voor kunststof + glas met daarvoor een soort keukendeur met zjjraam. Ik hoor graag wat dit kost.

Trapkast onder de trap laten maken

Wij willen van de ruimte onder de trap goed benutten om jassen en schoenen op te bergen. Hout - driehoek ruimte , 2,30 hoog 2 meter schuine zijde onderkant 2 meter de haakse omhoog is 2.30 meter, horizontaal 2 meter. de deur is 190 cm, ik zou graag 2 uitschuivende deuren in de kast willen laten plaatsen. Ik zou het heel fijn vinden als er even een vakman langs komt om samen met mij de situatie te bekijken. Dit is eventueel om mijn jassen op te hangen en om schoenen te plaatsen

Partners

Partners van Casius