Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren monteren

Vensterdeel openslaande balkondeuren repareren

Van de driedelige balkondeuren (2 openslaande deuren en 1 vensterdeel) vertoont het vensterdeel lekkage. Vooral bij regen uit Zuid-ZuidWest. Bovendien moet de verbinding van de balkondeuren met de gevel mogelijk opnieuw gekit worden. Graag het geheel bekijken en in ieder geval het vensterdeel (ong. 80 cm breed) repareren.

3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen

Ik wil mij zolder in 3 kamers met 3 aparte deuren laten opdelen met tussenwanden die geïsoleerd moeten worden en ook wil ik een vliering erboven laten maken(om spullen op te kunnen bergen). De hoogte tot de nok is 4 meter 70. Breedte is 7 meter 40 van de zolder Lengte is 5 meter 25. Er worden 2 dakkapellen van 420 bij 150 geplaatst die nog afgetimmerd moeten worden de knieschotten indien die verwijderd kunnen worden verwijderen en kastjes met schuifdeuren daarvoor in de plaats indien de knieschotjes niet verplaats kunnen worden netjes afwerken en opbergruimte maken met schuifdeuren. 3 lichtpunten voor iedere kamer en een trap naar de vliering. Bij voorkeur gelieve contact op te nemen via mijn e-mail.

Achterpui van een woning wijzigen of vervangen

We willen graag de achterpui van onze woning vervangen door glas met twee openslaande of schuivende deuren. Waarschijnlijk moet er wel een draagbalk in en de cv verlegd worden. de kamer is 5.20 breed en 2.50 meter hoog.

Vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de achterpui naar het balkon op de 3e verdieping. Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht. Achterpui is circa 2,50 meter hoog en 2,40 meter breed. Huidige situatie bestaat uit dubbele openslaande deuren, met ramen (alles in enkel glas) aan weerszijden met vakverdeling en bovenlichten met vakverdeling. Voorkeur gaat uit naar dezelfde indeling, ook weer in hout, maar dan alles in dubbel glas en geen vakverdeling meer in de ramen.

Deuren laten afhangen

3 Keukendeuren afhangen waar slotgat in moet en 5 binnendeuren waar slotgat al in zit, stompe deuren.

Espagnolet vervangen van openslaande tuindeuren

Graag wil ik een of meerdere offertes ontvangen voor het vervangen van de espagnolet van onze openslaande deuren. De hendel hiervan is namelijk afgebroken.

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.

Vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen)

Wij willen op de zolder een scheidingswand laten plaatsen om er 2 kamers van te maken. de wand zal ongeveer 3.60 meter zijn. Het dak loopt in een punt en we zouden op 2.40/2.45m hoogte een vliering willen. We zullen ook 2 deuren en kozijnen moeten laten plaatsen. In een van de kamers willen we ook een dakraam plaatsen, maar dat kunnen we evt ook los laten doen. Graag zou ik een indicatie van de kosten ontvangen. We zouden het graag in de eerste week van augustus willen laten uitvoeren indien mogelijk, graag incl materialen

Repareren middelste deur (met spiegel) van antieke slaapkamer kast

Ik heb een antieke spiegelkast. Zo'n kast waarbij, als je de bovenkant er af haalt, alle wanden/deuren zijwaarts er uit vallen. Belangrijk dus dat je als je de kast uit elkaar haalt, je dit met meerdere mensen met beleid doet om alle kanten te kunnen tegenhouden. Helaas was er iemand ongeduldig en trok de bovenkant eraf zonder dat de rest klaar stond. Gevolg de 3 deurtjes aan de voorkant alle 3 met spiegel vielen naar voren. De 2 zijdeuren nog tegen iemand aan en daardoor minder beschadigd. De middelste deur is echter met een klap op de vloer gekomen waardoor de spiegel nu niet meer goed bevestigd zit in de houten deur. Ik zoek iemand die dit netjes kan repareren

Vervangen binnendeuren

Ik wil graag mijn binnendeuren vervangen door kamerhoge deuren. Er zitten nu standaard stalen kozijnen in met een bovenlicht en opdekdeuren. Het gaat in totaal om 5 deuren.

Partners

Partners van Casius