Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren vervangen door pendeldeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren vervangen door pendeldeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren vervangen door pendeldeuren

Deuren van tuinhuisje vervangen

Het gaat om een dubbele deur en een enkele deur met maat 49.5 cm breed x 1.80 meter lang met glas. Het gaat om de achtertuin en is toegankelijk via een woonerf.

Meerdere binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van 8 binnendeuren inclusief het plaatsen van nieuw beslag, oude slotplaat kan hergebruikt worden. 2 moeten inclusief slot (badkamer en wc), 1 deur van de meterkast is smaller, en er is een halve openslaande deur naast een volwaardige deur (dus een tussenschot). Ook wil ik alles opgemeten hebben omdat ik de afmetingen niet heb. De deuren moeten glad geleverd worden.

Binnendeuren vervangen

Wij hebben thuis 7 binnendeuren die niet goed sluiten, lelijk en oud zijn. Wij zouden deze graag laten vervangen en door vakmensen laten installeren. Is het mogelijk zowel afbraak als heropbouw door gamma te laten doen? De deuren zijn allemaal 82 bij 201,5 cm.

Deuren van tuinhuisje vervangen

We hebben een tuinhuisje waarvan één van de twee deurtjes helemaal verrot is. Ik zou ze graag vervangen willen hebben. De binnenmaat van het kozijn is 1920 x 1245 mm. Nu hebben de deurtjes glas, maar dat hoeft niet bij de nieuwe deurtjes.

Binnen- en buitendeur laten vervangen

Ik wil twee bestaande deuren vervangen: de voordeur en de deur van de woonkamer. De buitendeur moet een CanDo ML675 worden. De binnendeur moet een CanDo Dundee deur worden. Beide deuren inclusief beslag en glas laat ik door Praxis leveren. Gezocht: iemand die de oude deuren verwijdert en de nieuwe netjes afhangt. Eventueel inclusief afschilderwerk (buitendeur zwart, binnendeur wit), maar hiervoor graag aparte prijsopgave in offerte. Slot moet ook nog worden overgezet.

Kozijn- en timmerwerk buiten de woning

Nieuw poort-kozijn met deuren plaatsen (deuren al aanwezig) en afdak reparen cq vervangen

Houten deurdorpels vervangen door hardsteen

De dorpels van de keukendeur en dubbele openslaande deuren wil ik laten vervangen door dorpels en neuten van Belgisch Hardsteen. Tevens moeten de dubbele openslaande deuren opnieuw afgehangen worden inclusief het aanbrengen van tochtstrips.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil van mijn tuindeuren de slechte dorpel laten vervangen door een kunststof dts dorpel en neuten de tuindeuren zijn totaal 298 cm breed waarvan aan beide zijde van de deuren een vast paneel. Een standaard hoogte. Later moeten er dorpels van de keuken en de garage vervangen worden.

Rotte deur vervangen

Ik wil graag dat een van de twee openslaande deuren wordt vervangen in verband met houtrot.

Kozijnen vervangen en binnendeuren

Op de benedenverdieping wil ik de metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen. De deuren met nieuwe scharnieren wil ik ook laten plaatsen. 3 kozijnen hebben een bovenlicht, 1 kozijn zonder bovenlicht, 1 kozijn met boven- en zijlicht. De deuren en deurkrukken zijn al aangeschaft. De kozijnen, scharnieren en het glaswerk zijn nog niet aangeschaft.

Partners

Partners van Casius