Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 deuren met kozijn vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 deuren met kozijn vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 deuren met kozijn vervangen

3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren

Ik zou graag 3 binnendeuren + kozijnen willen laten vervangen. Het zijn nu opdek deuren met stalen kozijnen, deze moeten worden vervangen door een houten kozijn met stompe deuren. Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Schuifdeuren monteren

In mijn appartement wil ik 2 draaideuren vervangen door schuifdeuren . Hierbij moeten bestaande kozijnen verwijderd + afgevoerd worden en schuifdeuren inclusief kozijn geplaatst worden. Het zijn nu aluminium kozijnen en dit wil ik vervangen door houten. De deuren schuiven langs de wand.

Deuren vervangen

Ik wil 3 deuren met aluminium kozijnen vervangen door deuren met houten kozijnen graag inclusief oude verwijderen en afvoeren. Afmeting: 2315 * 81 mm (81 mm met kozijn).

Timmerman anti-inbraak strips deur

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor ons gezamenlijk wonen project een aantal anti-inbraak strips wilt aanbrengen op de buitendeuren. 9 centrale voordeuren van ons appartementencomplex. 8 bergingsdeuren. 5 deuren naar de tuin. 6 deuren naar een balkon. 4 nooduitgangen. Het betreffen allen houten deuren met houten kozijn.

Elf binnendeuren schaven en afhangen in houten kozijn

11 binnendeuren afhangen in de hardhouten kozijnen. Inclusief aanbrengen van sluitplaat en slotkast (boring zit al in de deur) Deuren en H&S zijn aanwezig. Betreft nieuwbouw situatie.

Brandwerende deur plaatsen in horeca zaak

Wij zijn een horecazaak en willen een dubbele houten, brandwerende deur plaatsen (WBDBO) met de welbekende rode logo en met kozijn. Reeds is er nu een opening zo groot als 2 normale deuren. De huidige houten bekisting mag er af en er moet een nieuw kozijn hiervoor komen. De deuren en materialen mogen door de vakman worden aangeschaft.

Binnendeuren afhangen

Ik heb 8 binnendeuren die afgehangen dienen te worden. De inkepingen van de scharnieren dienen nog in de deuren gemaakt te worden. In het kozijn zitten de bestaande inkepingen nog. Het zijn 6 deuren van 780 x 2110 en 1 x 730 x 2110 en een deur van 640 x 2110.

Vervangen van de voordeur en schuurdeur

ik wil graag een goede veilige voordeur laten opmeten, eventueel het kozijn te laten vervangen. De toekomstige deur heeft een smalle strook dubbelglas. Ik wil ook de schuurdeur gelijktijdig laten vervangen. Beide deuren moeten anti inbraak worden, ik laat mij hierin graag adviseren. Dus vroeg mij af wat de kosten hiervan gaan worden. Afspraak maken om thuis vrijblijvend langs te komen en alles op te meten is welkom.

Vervanging kozijnen

Onlangs ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste koopwoning. Op de tweede en derde etage bevinden zich aan de achterzijde twee kozijnen met openslaande deuren en prachtig glas-in-lood. Echter, de kozijnen zijn niet in beste staat meer en bestaan uit enkelglas. Ik wil daarom graag de kozijnen vervangen, met plaatsing van dubbelglas én behoud of terugkeer van het glas in lood. Het kozijn op de tweede etage is circa 289 cm breed bij 260 cm hoog en het kozijn op de derde etage is circa 294 cm breed bij circa 235 cm hoog. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden en een bijbehorende offerte.

3 binnendeuren met kozijnen vervangen

Wij willen graag 3 binnendeuren inclusief kozijnen vervangen. Ik heb de deuren en kozijnen nog niet besteld maar het gaat om de volgende typen: - 2 deuren Austria Freeslijndeur Stomp HF01 Breed 93 Hoog 231,5 - 1 deur Austria Freeslijndeur Stomp HF01 Breed 93 hoog 211 - Kozijnen: 3x Austria Basic kozijn ZB100. (Of ZB70 afhankelijk van de dikte van de muur) Oude kozijnen verwijderen en nieuwe plaatsen, deuren afhangen en voorzien van met beslag. Het schilderen doen we zelf.

Partners

Partners van Casius