Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren korter maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren korter maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren korter maken

Deuren korter maken

We willen 10 deuren korter maken. Belangrijk dat dit goed recht gebeurd in verband met nieuwe vloer in de kamers.

Houten binnendeuren leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die 2 binnendeuren kan leveren en plaatsen. Ik wil 1 gladde deur en 1 deur met glas. De deuren moeten waarschijnlijk korter zijn dan de doorsnee maten in verband met een verhoogde vloer in de woning. Het moeten houten deuren zijn.

3 deuren afhangen en mogelijk inkorten

Er zijn drie oude deuren die opnieuw afgehangen moeten worden. De deuren zijn nog niet op maat dus moeten misschien ook nog wat korter worden gezaagd of geschuurd.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil een viertal binnendeuren laten plaatsen in onze woning. Wij willen de deur Conventry, die nu in de aanbieding is. Houten deuren zonder glas. Wel beslag aanbrengen. Deze moeten geplaatst worden en precies op maat worden gemaakt. Op dit moment zitten er maatwerk deuren in en daarom zijn 2 deuren iets korter. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Deuren korter laten maken

Twee deuren zijn iets te lang. Kan geen laminaat onder.

Inkorten van deuren

Betreft 4 stompe deuren, deze zijn van hout en moeten ongeveer 1 cm korter worden gemaakt. Verdere montage doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Werkzaamheden aan deuren

Met een goede klant van de Gamma zijn er een aantal problemen met 2 deuren. De werkzaamheden die verricht moeten worden zijn: 2x afkitten buitenkant raamwerk van de buitendeuren. Bij 1 deur het kruis (soort viervlaksverdeling) op de juiste manier monteren op de buitenkant (deze staat momenteel open). Kunnen jullie een geschikt monteur langs sturen die dit werk kan verrichten en wat op korter termijn deze opdracht zou kunnen uitvoeren. Uitvoering bij voorkeur het liefste deze of volgende week. De opdracht word bij de klant thuis uitgevoerd maar de kosten zullen voor de bouwmarkt zijn. Graag vooraf overleg met de bouwmarkt.

Deuren in laten korten

Mijn nieuwe vloer wordt over de oude heen gelegd. Dit betekent dat er tenminste 5 deuren korter gemaakt moeten worden. Het zijn allemaal standaard opdekdeuren waarvan een met glas. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deuren korter maken

We hebben laminaat gelegd en nu moeten een aantal deuren korter gemaakt worden

Deuren korter laten maken

4 massief houten binnendeuren moet i.v.m. parketvloer worden ingekort, ongeveer 4-5 mm. Er is ook nog wat reparatie werk aan deurstijlen (hond heeft hout kapot gekrabd) worden uitgevoerd. Graag zo spoedig mogelijk.