Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren binnen afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren binnen afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren binnen afhangen

Deuren binnen afhangen

Ik wil graag 6 binnendeuren laten inhangen. Ik heb de deuren en al het materiaal. Graag wil ik weten wat dat kost en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Afhangen van meerdere binnendeuren

Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, We willen graag 7 stompe binnendeuren op de begane grond laten plaatsen/afhangen en 3-4 op de eerste verdieping. Ik wil graag Skantrae accent binnen deuren, omdat er al 1 van dat type is geplaatst. Op welke termijn kun U de deuren plaatsen en wat gaat dat kosten? Ik heb ook nog een Velux dakvenster dat geplaatst moet worden. Kunt U daar ook een offerte en timing voor geven?

Meerdere opdekdeuren monteren

Ik wil graag 7 lichte opdekdeuren op maat laten plaatsen (badkamer, toilet, berging, 3 slaapkamers en woonkamer. Deuren zijn opgehangen, maar moeten afgeschaafd worden zodat ze goed passen binnen de kozijnprofielen en hang en sluitwerk dient te worden geplaatst. Graag een offerte op korte termijn mailen aub.

Draai-kiepdeur repareren

Draai- kiep deur repareren, de deur sluit niet meer goed. Het gaat om merk MACO . Betreft 2 deuren. Buiten / binnen deur 1e verdieping.

Stompe binnendeuren plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 7 binnen deuren. Het gaat om stompe deuren, de kozijnen blijven gewoon zitten. Het gaat alleen om de scharnieren plaatsen en de sloten eventueel, maar ik denk niet dat die vervangen hoeven te worden. De afmetingen van de deuren zijn volgens mij 81,5 bij 201 cm.

Dubbele industriële deuren voor vakantievilla's

Wij zijn op ons terrein voor groepsaccommodatie bezit met de bouw van 3 vakantievilla's en daar zullen er volgend jaar nog 4 bij komen. Wij willen daar graag dubbele industriële binnendeuren laten plaatsen van metaal met veel glas. Eis is dat de deuren een brandwerendheid dienen te hebben van 60 minuten. We gaat voor een industriële uitstraling. De totale breedte van de 2 deuren is 180 cm, de hoogte is minimaal 235 tot maximaal 265 cm. De toegankelijkheid moet eenvoudig zijn, mensen met een rolstoel dienen eenvoudig naar binnen te kunnen. Een voorbeeld is bijgevoegd, evenals de vergunningstekening van de bouw. Voor volgend jaar september staat de bouw gepland van de 4 eenheden waarbij dezelfde deuren staan gepland.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag drie deuren laten plaatsen. Het gaat hier om binnen deuren op de benedenverdieping. Het zijn stompe deuren. De deuren zal ik kopen bij Gamma en bij mij thuis laten brengen. Graag vrijblijvend informatie omtrent de kosten hiervan. Gelieve via e-mail te reageren. Ik heb de afmetingen van de deuren niet en er hoeft geen glas in. Het gaan simpele deuren zijn.

Stalen taatsdeur binnen leveren en plaatsen

SVP een aanbieding voor een stalen binnen taatsdeur van ongeveer 1. 80 meter breed. Voorkeur 2 deuren, of 1 deur+ vast gedeelte Weet ik nog niet

Deuren afhangen binnen

Ik wil graag twee nieuwe binnen deuren afhangen. Het gaat om twee kant en klare opdekdeuren. Alle materialen zijn aanwezig. Uitvoerdatum in overleg.

Dubbele garage laten bouwen

Afmetingen: Het betreft een dubbele garage van 5,6 meter breed x 6,0 meter diep x 3,0 meter hoog met 1 elektrisch garagedeur (Hornmann) en daaraan een carport aan de rechterkant van 2,40 meter breed. De totale afmeting mag niet meer zijn dan 8 meter en er moet aan de achterkant een meter van de erfgrens gebouwd worden en de garage moet zo dicht mogelijk tegen de weg gebouwd worden. Tekeningen en offertes: Graag ontvangen wij een offerte voor een dubbele garage met rechts een carport met een EPDM dak voorbereid op sedum. Materialen: Vloer: Onder de carport komen de huidige steentjes en wat er overblijft, wordt gebruikt door de buren. In de garage willen we graag een gladde vloer, graag de kosten van een monolietvloer apart vermelden. Dak: Het dak moet een dak zijn waar Sedum op geplaatst kan worden, dus EPDM. We ontvangen graag apart de kosten van Sedum op ons dak. Deuren: De deuren zijn van Hormann deuren, elektrisch met afstandsbediening (supramatic bisecur). Overheaddeur type L PU - 40 paneeldikte 42 mm. Horizontale mprofilering. RALnr volgt nog. N-beslag. Geïntegreerd vingerklem beveiliging. Veerbreukbeveiliging. Optilbeveiliging. Volgens mij is dit het belangrijkste, later volgt meer. Stenen: De stenen komen van steenfabriek Vogelensangh. Gebruiken jullie aqua paint garantie multiplex voor de boeidelen? Is dit duurzamer dan hardhout? Terrein: Er wordt gebouwd op zandgrond. T.a.v. grondverzet dient er klinkerwerk verwijderd te worden en dient een reguliere put vervangen te worden door een afwatergoot over de breedte van de dubbele garage. Deze moet worden aangesloten op het riool (goed bereikbaar). Daarnaast moet de mantelbuis die naar het terrein waar de garage komt nog opgezocht worden en moet er elektra doorgetrokken worden vanuit de meterkast, ongeveer 40 m. Vergunning: Voor deze garage is geen vergunning nodig, het wordt binnen de gestelde normen gebouwd.

Partners

Partners van Casius