Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurdranger monteren op buitendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurdranger monteren op buitendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurdranger monteren op buitendeur

Deurdranger monteren op buitendeur

In een voormalig schoolgebouw wil ik op twee buitendeuren die intensief gebruikt worden deurdrangers laten plaatsen. Er zitten nu drangers op waarbij de deur te hard dicht klapt. Het zijn twee zware houten deuren die een beetje rond lopen met een hoogste punt van 2,5 meter.

Deurdranger monteren op buitendeur

Wij willen graag een deurdranger laten plaatsen op de (redelijk zware) voordeur van ons kantoor.

Deurdranger monteren op een metalen tuindeur

Op onze metalen tuindeur zit een dranger die het niet meer doet. Kan u mij vertellen wat het kost om die te vervangen?

Deurdranger op een aluminium buitendeur monteren

Ik wil graag een deurdranger laten installeren voor de zware aluminium buitendeur in ons pand. Er komen hier veel cliënten, dus er moet even bekeken worden hoe zwaar de dranger moet zijn, zodat er toch voor iedereen gemakkelijk toegang is.

Deurdranger monteren op de portiekdeur

Voor de centrale toegangsdeur in ons portiek zijn wij op zoek naar een vakman die daar een goede deurdranger kan plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Nieuwe achterdeur afhangen

Ik wil graag de bestaande deur laten verwijderen. De nieuwe deur laten afhangen met bestaande scharnieren. Deurdranger weer terugzetten. Slot monteren (gat aanwezig in deur) en glas plaatsen. Het gaat om een deur met 1-puntsluiting.

GEZE-deurdranger monteren

Ik ontvang graag van u een prijsopgaaf voor het monteren van een GEZE-deurdranger met schuifrail op een binnendeur.

Elektrische deurdranger monteren

Bij onze voordeur moet een dranger geïnstalleerd worden. Afhankelijk van de kosten zouden we zelf een dranger kunnen bestellen. Als de installateur zelf drangers heeft, is dit ook een optie. We zouden hem graag zo snel mogelijk geplaatst willen hebben.

Deurdranger monteren

Graag willen wij aan de buitendeur van onze praktijk een deurdranger laten monteren. Deze is al aangeschaft.

Deurdranger monteren

Wij willen namens de VvE op onze buitendeur een dranger laten plaatsen zodat deze zachtjes dichtvalt. De deur gaat naar binnen toe open. Momenteel klemt de deur een klein beetje aan de bovenkant maar dit zou met één a twee schaven op te lossen zijn. Ik ben op zoek naar diegene die deze klus kan uitvoeren. Het betreft het leveren en monteren.