Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur verplaatsen in draagmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur verplaatsen in draagmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur verplaatsen in draagmuur

Schuurdeur verplaatsen en verbreden

Ik zou graag de schuurdeur verplaatsen naar de achtermuur van de schuur. Dit ivm toegankelijkheid vanuit de brandgang. Dus die eruit, gat dicht metselen, gat zagen in achtermuur en deur + kozijn erin plaatsen.

Schuurdeur verplaatsen

Ik zou graag mijn schuurdeur (houten schuur) willen verplaatsen. (Deur verplaatsen en huidig gat dichten) Het is de bedoeling dat het houten gedeelte van de huidige schuur wordt dichtgetimmerd of een oplossing voor gevonden wordt, en er aan de zijkant waar het groene tafeltje staat een schuifdeur van ongeveer 90cm breed terug komt. De deur schaf ik zelf aan.

Deur verplaatsen in de schuur

Ik wil graag mijn huidige schuurdeur verplaatsen naar de zijkant van mijn schuur. Werk kort samengevat: gat maken, huidige deur verplaatsen, gat dichtmetselen.

Voordeur verplaatsen en vervangen door raam

Ik wil graag de huidige voordeur vervangen door een raam en de deur van de berging vervangen door een voordeur (deze staan haaks op elkaar in een hoek). Voordeur moet een raam worden, eventueel anders, maar graag een vakman langs laten komen zodat ik de situatie vanuit hier duidelijk kan uitleggen aan de vakman.

Slotgat frezen in een deur

Verplaatsen 6 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in nieuwe stompe deuren; Verplaatsen 2 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in bestaande deuren opdek); Verder moeten de deuren van een dubbele openslaande nooduitgang omgewisseld worden (links moet naar rechts en blijft in gebruik, rechts moet naar links en wordt aan 1 kant dicht getimmerd - moet aan de buitenkant nog uitzien als deur). Tevens moet er op de rechter deur een slot op wat van binnenuit altijd open kan en een cijferslot op de buitenkant om de ruimte af te sluiten.

Deur verplaatsen in de woonkamer

We zouden graag een deur verplaatsen in de woonkamer. Er zal een kozijn moeten worden verwijderd en de muur worden gedicht. Dit is een draagmuur. De muur waar de doorbraak gemaakt moet worden is geen draagmuur. Wij vermoeden dat de vorige bewoner daar al eerder een deur had en deze heeft gedicht. Daar zal een nieuw kozijn van hout moeten worden geplaatst. Als we de huidige deur kunnen houden, dan willen we deze graag behouden. De deur is ongeveer 210 x 90 cm. Zie bijlage voor een foto.

Deur verplaatsen in draagmuur

Wij willen graag de deur vanuit de hal van ons nieuwe huis ongeveer een meter naar achteren verplaatsen. Deze zit waarschijnlijk in een dragende muur. De deur kan hergebruikt worden. Stuk- en schilderwerk nadien is al geregeld.

Houten schuurdeur in een stenen schuur verplaatsen

Bij ons nieuwe huis zit de schuurdeur op de kopse kant van de schuur. Wij willen deze graag naar de lange kant van de schuur verplaatsen. Deur + kozijn moet dus verwijderd worden en gat dichtgemetseld. En dan een nieuwe deur sparing met kozijn op de andere gevel.

Schuurdeur verplaatsen

Willen graag de schuurdeur laten verplaatsen van de voorkant naar de zijkant. Hiervoor willen wij de huidige deur gebruiken, wij vragen ons af hoe duur het is om het gat dat overblijft te dichten en een nieuw gat daarvoor te realiseren.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen en sparing dichtmetselen

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen. van 2 deuren naar 1. Oude deuren worden vervangen voor 1 nieuwe deur. Deur is al aanwezig. Huidige schuurdeur dicht metselen met bakstenen.

Partners

Partners van Casius