Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur(opening) verbreden van de schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur(opening) verbreden van de schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur(opening) verbreden van de schuur

Stalen kozijnen en deuren met glasverdeling

Wij zijn ons aan het oriënteren op het gebied van stalen binnenkozijnen en deuren. We willen in onze woning een stalen kozijn tussen 2 ruimtes met daarin een dubbele deur met glas, en ook in de keuken een stalen kozijn met daarin een stalen deur met glas. De afmetingen zijn in de kamer: 388 cm breed en 261 cm hoog. In de keuken gaat het om een opening van 170 cm breed en 260 cm hoog. Graag een schatting wat dat ons gaat kosten en op welke termijn dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer

Ik wil tussen onze hal en woonkamer graag aluminium taatsdeuren met glas en slanke profielen laten monteren. De hoogte van de opening is 297 cm, de totale breedte is 149 cm, dus ongeveer 74 cm per deur. Ik ontvang hiervoor graag uw aanbieding.

Deur(opening) verbreden van de schuur

Ik wil graag de scooter van onze dochter in onze bestaande schuur bergen. De huidige deur is te smal (0,9 m breed). De scooter heeft een omvang van 1 m breed, 1. 70 m hoog (door het windscherm op de scooter) en 2. 10 m lang. De schuur is groot genoeg. Het gaat om een houten berging (Western red cedar), de huidige deur is van hout en beschikt over een raam van deurklink tot bovenkant.

Tussenwand plaatsen met deur

Open kamer een gesloten kamer maken doormiddel van tussenwand plaatsen met deur. Opening is 1 meter 58 breed bij 2 meter 65 hoog. Er mag niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming.

Binnenwand plaatsen met deur

Ik wil een open kamer een gesloten kamer maken met deur. Graag een binnenwand plaatsen met deur. Er kan niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming. Ik sta open voor ideeën zoals een schuifdeur. Opening is 1 meter 58 bij 2 meter 65.

Stalen schuifdeuren met glas plaatsen

Wij willen graag een glazen wand met 2 schuifdeuren en 2 zijpanelen in een opening tussen twee woongedeeltes, waarin een draagconstructie zit. De totale breedte van de opening is 3.50 meter, de hoogte is 2.50 meter. Gewenste vlakverdelig: 4 vlakken per deur/paneel. Kleur: zwart. Afgewerkte vloer: Gietvloer met vloerverwarming.

Dubbele carport laten dichtmaken

De dubbele carport heeft een opening aan de voorzijde van 6 m breed en 1,85 m hoog en moet daar worden dichtgemaakt met een houten wand waarin zich een garagedeur van 2,4 m breed bevind en een enkele deur van 1 m breed. Voor een gedetailleerde beschrijving, plattegrondje en foto's zie de bijlage.

Stalen deur met glas plaatsen

Opening 1: 110 x 256 cm (als 1 deur) Taatsschanier Opening 2: 98 x 256 cm Dubbele deur (dus 2 x 49cm breede deuren) Normaal scharnier

Taatsdeur met bijpassend glaspaneel plaatsen

Wij willen graag een stalen taatsdeur met glas en bijpassend glaspaneel ernaast. Samen in opening van 1.60 breed en 2,45 meter hoog. Daar zit al een opening. De deur moet c.a. 1.00 meter breed zijn. Verder weet ik nog niet zo goed wat ik wil.

Partners

Partners van Casius