Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur voor meterkast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur voor meterkast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur voor meterkast vervangen

Deur voor meterkast vervangen

De deur van de meterkast/gangkast is uit de scharnieren gewaaid. De deur moet worden vervangen. De 3 scharnieren zijn her te gebruiken. De deur is ongeveer 195 cm hoog bij 75 cm breed en 17 mm dik.

3 deuren met kozijn vervangen

De deur van de woonkamer, toilet en de meterkast dient te worden vernieuwd. Daarnaast zal ook het kozijn van de woonkamer en toilet vernieuwd moeten worden en het kozijn van de meterkast aangepast. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vernieuwen van 4 deuren

Ik wil een nieuwe entree. Dus alle deuren die uitkomen op mijn (piep kleine) gang wil ik vernieuwen. 1 x standaard deur garage, 1 x schuifdeur voor garderobe en meterkast 2 x deur tot aan plafond (nu bovenlichaam) voor deur woonkamer en toilet. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur, kamerhoge deuren (tot het plafond), schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 4

Klusjes in huis allerlei

In mijn woning wil ik een aantal klussen uit laten voeren.Er zal een kapstok, spiegelkastjes en sierhaken opgehangen moeten worden. Verder zit er een metalen kastje van ongeveer 50 cm groot wat verwijderd moeten worden. Daarna zal er voor de meterkast ene nieuwe kastdeur van 1,50 meter lang bij 50 cm breed geplaatst moeten worden.Als laatste wil ik de balkondeur van ongeveer 1,80 meter lang en 90 cm breed laten vervangen voor een deur met dubbel glas.

Taatsdeur laten maken

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwart metalen kozijn met glas. De afmeting in circa 2,60 meter hoog en 1,30 meter breed. Ook zouden we graag een metalen kozijn met zwart glas willen met 2 deuren, links de meterkast deur 80 cm en daarnaast de wc deur van 100 cm de hoogte is gelijk 2,60 meter is dat ook mogelijk? We zijn net begonnen met oriënteren dus ik weet niet wat de opties zijn en of dit mogelijk is. Hij komt op een plavuizen vloer bovenop beton.

Meerdere binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van 8 binnendeuren inclusief het plaatsen van nieuw beslag, oude slotplaat kan hergebruikt worden. 2 moeten inclusief slot (badkamer en wc), 1 deur van de meterkast is smaller, en er is een halve openslaande deur naast een volwaardige deur (dus een tussenschot). Ook wil ik alles opgemeten hebben omdat ik de afmetingen niet heb. De deuren moeten glad geleverd worden.

Deur voor meterkast vervangen

De deur van de meterkast / gangkast is uit de scharnieren gewaaid. De deur moet worden vervangen. De scharnieren zijn her te gebruiken. De deur is ongeveer 196.50 cm hoog bij 73 cm breed en 16 mm dik.

Houten deurkozijnen plaatsen en bovenlichten dichtmaken

In nieuwbouwwoning beneden 3 deuren (1 naar toilet, 1 naar woonkamer en de meterkast deur) en boven 4 deuren (1 naar badkamer en 3 naar slaapkamers), houten kozijnen plaatsen en de bovenlicht dichtmaken met gips + stuc.

Deur van de meterkast verplaatsen naar de zijkant

Ik wil graag de deur van mijn meterkast laten verplaatsen naar de zijkant daarvan. De plek waar nu de deur zit moet dan dicht worden. Op deze wijze zitten de meters van elektra en gas aan de linkerwand en niet meer op de achterwand. Ik weet niet of dat mag. Ze zijn wel goed toegankelijk. Ik krijg ook graag antwoord op die vraag. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Deur van de meterkast vervangen

Er zit een gat in de deur van mijn meterkast en ik wil die deur daarom graag laten vervangen. Ik laat de deur hier graag even opmeten en ontvang dan uw offerte voor de levering en montagekosten.

Partners

Partners van Casius