Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur en deurkozijn laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur en deurkozijn laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur en deurkozijn laten plaatsen

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Ik wil graag in mijn woning op Wittenburg 4 deurkozijn laten maken en deuren plaatsen. Het gat van het bovenlicht dient dicht gemaakt te worden met gipsblokken. De deuren zijn al aanwezig.

Vervangen aluminium deurkozijn

Het aluminium kozijn van de badkamer moet worden vervangen, misschien de deur zelf ook (paumelle is afgebroken).

Toiletruimte realiseren

Graag zouden wij boven een 'droog'toilet willen plaatsen. Hiervoor dient er alleen een toiletruimte gemaakt te worden. Deze ruimte zal ongeveer 1 bij 1.5 meter moeten worden. Er zal 1 wand geplaatst worden die vanaf een schuin dak gemaakt moet worden. Daarnaast moet er een deur met deurkozijn geplaatst worden. De afwerking en plaatsten van het zullen wij zelf doen

Schuifdeur vervangen door kozijn met deur

Ik wil graag een offerte laten maken voor het vervangen van een binnendeur. Het betreft een houten schuifdeur die eruit gehaald moet worden en daarvoor in de plaats wil ik een nieuw deurkozijn laten plaatsen met een naar binnen draaiende deur. Deze materialen hoeven niet meegenomen te worden in de offerte. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Uitsparing maken en deurkozijn met deur plaatsen

Ik wil een uitsparing laten maken en daar een deurkozijn met deur plaatsen.

Deurkozijn en deur monteren en afhangen

Mijn dochter heeft in haar woning een doorgang in een muur die rondom met vlakke latten is afgetimmerd. In het 'kozijn'dat zo is ontstaan, bevindt zich nu een klapdeur, die naar 2 kanten open kan. Ze wil daar graag een echt kozijn laten plaatsen en een mooie stompe deur in laten afhangen. Ik ben namens haar op zoek naar een timmerman die deze klus kan komen bekijken, ons kan adviseren en daarna het kozijn met de deur kan plaatsen. Mijn dochter wil de materialen zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.

Kozijn en binnendeur in een te maken opening plaatsen

Wij zouden graag een binnendeur willen laten plaatsen op een plek waar oorspronkelijk nooit een deur heeft gezeten. Daar moet dus ook een deurkozijn worden geplaatst. Maten van het gat waar de deur/kozijn zou moeten komen zijn circa 246 x 98,5 cm.

Deur met kozijn plaatsen

Eenvoudige boarddeur met slot plaatsen. Er zit nu geen deur in. Er zit een houten kozijn omheen. Denk dat die er uit moet zodat er een normaal deurkozijn geplaatst kan worden. Dit hoort ook bij de werkzaamheden. We weten niet precies wat voor deur we moeten hebben, dus die kunnen wij kopen bij de bouwmarkt na advies/overleg. Graag eerst langskomen/opmeten dus.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur met 1-puntsslot. Graag slotgat in nieuwe voordeur frezen inclusief voorplaatfrezing. Graag ruimte voor dagschoot frezen in deurkozijn en sluitplaat monteren op deurkozijn. En een bijzetslot frezen in en monteren op deur en kozijn.Het is een nieuwe voordeur dus graag ook de scharnieren frezen. Geen brievenbus. Graag uw offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius