Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur en deurkozijn laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur en deurkozijn laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur en deurkozijn laten plaatsen

Zolderwand met MDF beplaten

Het tussenwandje op zolder dient aan 1 zijde te worden voorzien van MDF platen. Het wandjes zal ongeveer 3.50 meter lang zijn en het hoogste punt maximaal 2 meter. Het dak loopt schuin af. Er is al een deurkozijn geplaatst, de deur dient ook nog te worden afgehangen. Het materiaal, MDF, schroeven en de deur is al aanwezig.

Deurkozijn voor open trap plaatsen

Wij willen graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een kozijn/ deur voor een open trap in de woonkamer?

Herstel van een binnendeur

Herstel werkzaamheden van een binnendeur: 1) Cando binnendeur Dublin, met glas-in-lood-8-ruit raampje is een raampje gebroken. Nieuw raam is besteld, oude moet uit de deur gehaald, nieuwe geplaatst, inclusief netjes afwerken (gronden, lakken en dergelijke.) 2) zelfde deur, is de schoot een tijd terug afgebroken. Middels boren in het deurkozijn hebben we dit op kunnen lossen. Gat in het kozijn is amateuristisch gevuld. Dit moet geschuurd, geplamuurd en daarna weer netjes gegrond/afgelakt.

Tussenwand met deurkozijn plaatsen op zolder

Plaatsen van een tussenwand met deurkozijn ter behoeve van een afscheiding in de was-ruimte. Tussenwand komt tegen schuine kant van het dak. Idee is een gipswand, opgetrokken boven op het traphek (ongeveer 2.80 meter). Naast het trapgat zit 85 cm ruimte voor een deur. Afwerken van rookkanaalbuizen boven het raam middels een koof wenselijk.

Kozijn en buitendeur vervangen

Ik wil een nieuwe buitendeur en een nieuw deurkozijn plaatsen. De buitendeur heb ik reeds via de Praxis gekocht. Het nieuwe kozijn moet van hardhout zijn. Het betreft een standaard deur van ongeveer 1 x 2.90 (HxB) meter ongeveer.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

In onze woonkamer deur van 90 breed en een branddeur (dus zwaar) heeft drie paumelle scharnieren. Twee boven en 1 onder. Nu begon het onderste scharnier er uit te scheuren en heb ik eerst zelf geprobeerd om dit scharnier met plamuur vast te krijgen. Dat is helaas niet gelukt en het scharnier ligt er helemaal uit. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs daarvan? Is herstel zonder nieuw kozijn mogelijk? Zie foto hoe groot de scheur is waar het scharnier in zat. Eerste foto zijn de gaten waar het onderste scharnier in zat. Het metaal van het kozijn is daar erg dun en gescheurd.

Voordeur ophangen, gaten boren en slot plaatsen

Voordeur ophangen die nog helemaal kaal is. Hierin moet nog het slot gat in verwerkt worden en uiteraard het plaatsen van het slot, cilinder, deurkruk en brievenbus. Tevens moet er nog een raam in geplaatst worden. Het deurkozijn is van hout en tevens moet de oude deur verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Het gaat om een huurwoning, dus een zo goedkoop mogelijke deur en een deurkozijn laten plaatsen (ter vervanging van een bestaande deur). Gewoon standaard. Bij tevredenheid kan er ook een serre-aanbouw gerealiseerd worden in de toekomst.

Deurkozijn met deur plaatsen

In mijn woning (huurhuis) is er door de oude bewoner een muur geplaatst met een deuropening. Deze mocht blijven staan van de woningbouw. Echter heeft de oude bewoner de deur en het deurkozijn meegenomen. Nu zou ik graag willen weten hoeveel het kost om weer een deurkozijn te laten plaatsen.

Binnendeur met glas en beslag monteren

Nieuwe binnendeur met glas inkorten, beslag bevestigen en deur plaatsen. De gaten zitten al in het deurkozijn, maar de scharnieren moeten nog worden geplaatst.

Partners

Partners van Casius