Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

D? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: d. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: d

Deur strak afwerken, aflakken, deurbeslag monteren

Schroefgaten dichtstoppen, wat na aflakken niet zichtbaar wordt, aflakken en monteren deurbeslag. Graag vrijblijvende offerte.

Schouw door een inbouwkast vervangen en deuropening dichten

Ik woon in een jaren '30 woning met originele en-suite indeling. Ik wil in de achterkamer de schouw laten verwijderen en daar een inbouwkast laten maken, gelijk aan de inbouwkast aan de andere kant van de ruimte. Ik weet niet of de schouw asbesthoudend materiaal bevat, dat zal bekeken moeten worden. Verder wil ik in die kamer een kozijn met deur laten verwijderen en de muur laten dichten en afwerken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Inbouwkast achter toilet maken

We willen in de woonkamer een inbouwkast maken onder de trappen naar boven. De wc zit al onder de trap, en daarachter is nog ruimte. Graag een deel van t muurtje daar weg, en binnenin mooi afwerken tot opslagruimte/kast. Ook een soort deur natuurlijk zodat alles er weer netjes uitziet.

Drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en momenteel is de stukadoor die aan het afwerken. We willen daarna graag 3 taatsdeuren laten plaatsen en daarvoor offertes ontvangen. Het gaat om 1 deur vanuit de entree naar de woonkamer en om 2 deuren vanaf de overloop naar de slaapkamers. Ik wil graag in contact komen met bedrijven die de deuren kunnen leveren en monteren. Ik kan u de maten dan ook even doorgeven.

Boarddeuren plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 board deuren kan plaatsen. Sloten erin en pommels in de deur en in het kozijn. Ook de kozijnen netjes afwerken. Ik heb de materialen al besteld.

Tussenwanden plaatsen

Wij hebben een recreatiebungalow op een park. We hebben daar op de bovenverdieping 3 dakkapellen laten plaatsen. Nu willen we op die verdieping ook enkele tussenwanden met kozijnen en deuren laten plaatsen, zodat er 3 slaapkamers ontstaan. Wij willen daarvoor graag uw offerte ontvangen. Aanvullende informatie: Afwerken bovenverdieping. Plaatsen van drie metalstud wanden met geluidsisolatie volgens het Gyproc systeem. Het integreren van drie deur frames in de wanden met drempel en afhangen van opdekdeuren. Aftimmeren van de balken op de gehele verdieping. Het afdichten van de ruimten onder de vensterbanken bij de vier dakkapellen in relatie met het plaatsen van nieuwe vensterbanken. Aftimmeren van de ruimten onder de draagbalken ( knieschotten) van de vensters en onder de schuine delen met enkele voorzieningen voor een aantal schuivende delen t.p.v diverse elektrische knooppunten en verwarming. Afwerken plafonds van de dakkapellen. Het aanbrengen van een stuclaag op de gemetselde schoorsteen. Het afstuccen van de wanden, de plafonds en de afgetimmerde balken. Afwerken rondom bestaande toilet ombouw. Ik kan u ter informatie een tekening met alle maten toesturen.

Schuifdeur plaatsen en kozijn in douche afwerken

Ik wil op de begane grond, onderaan de trap, een schuifdeur plaatsen. Als dat niet kan dan bovenaan de trap, op de eerste verdieping, een schuifdeur plaatsen. Bij de schuifdeur van de douche moet het houten kozijn afgewerkt worden. Hierin zat eerder een scharnierende deur.

Binnenkant dakkapel afwerken

Dakkapel van 8.3 x 1.63 meter wordt over een lengte van 9 meter 7/8 augustus geplaatst. Graag willen wij deze 9/10 augustus afgetimmerd krijgen. We willen deze graag geïsoleerd hebben en afgewerkt met gipsplaten. Tevens willen wij het plafond afgewerkt hebben met spotjes in het plafond. De verdieping is verdeeld in een slaapkamer (lengte 3,57 meter) en een grote ruimte (lengte 5,14 meter), hier dient een muur tussen geplaatst te worden met een deurkozijn. Een goed passende deur zou een pre zijn! Ik zie de offertes tegemoet.

Plissé hordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 plissé hordeur monteren in een houten kozijn. Deze hordeur heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar hij moet nog wel op maat gemaakt worden en gemonteerd. Het plaatsen van een opbouwkader uit het pakket zal nodig zijn, omdat de hendel van de deur uitsteekt. Graag laat ik het netjes afwerken. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Tussenwand plaatsen

Ik wil een tussenwand laten plaatsen op zolder. De scheidingswand moet op de zolder geplaatst worden, nadat het dakkapel is geplaatst aan beide zijden van de woning. Muur van 400 bij 220 centimeter (De breedte op de grond betreft 580 centimeter op 90 centimeter aan beide zijde begint het dakkapel en gaat dan 220 centimeter omhoog). In het midden van de muur een deur van 78 bij 201,5 centimeter. Muur van gipsplaten en isoleren. Eventueel afwerken door middel van stucen.

Partners

Partners van Casius