Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakterras overkappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakterras overkappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakterras overkappen

Dakterras overkappen

Graag zouden wij ons dakterras gedeeltelijk overkappen. Het dakterras is op dit moment niet overdekt, waardoor bij regen alles op het terras nat regent, en de schuifpui gesloten moet worden gehouden om te voorkomen dat de gelegde houtvloer nat regent bij een buitje. In bijgevoegd document wordt de overkapping omschreven voor een luifel die 1/3e van het terras overdekt met glasplaten, met als doel een offerte te krijgen voor de verdere uitwerking van het ontwerp, de doorberekening ervan, en de plaatsing van de constructie. Het gaat om 4 glazen platen op een frame die aan het betonnen deel van de gevel wordt bevestigd. De exacte uitwerking hiervan kan dus nog in overleg worden ingevuld. We horen graag of jullie hier ons mee zouden kunnen helpen. Alvast bedankt.