Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakramen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakramen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakramen vervangen

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen. Het huidige dakraam meet 92 x 110 cm. Het zou moeten worden vervangen door een Velux dakraam dat iets groter is, dus het raamgat zou ook moeten worden vergroot. Het zou eventueel gaan om twee identieke dakramen, dus dubbele opdracht. Als dit korting geeft, graag aangeven in de offerte. Afwerken en schilderwerk kan ik zelf, hoeft niet te worden geoffreerd.

Dakraam vervangen en dakramen afstellen

Ik heb een Velux dakraam (vergelijkbaar model GGL MK08) welke vernieuwd moet worden. Het raam is dus groter dan 1 m2. Graag ontvang ik een offerte om dit raam te laten vervangen, indien mogelijk met een lijst met benodigde materialen. Daarnaast heb ik 2 dakramen (vergelijkbaar model GGL UK04) die beide schoongemaakt en bijgesteld moeten worden (hangen wat scheef). Deze hoeven niet vervangen te worden.

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Velux dakramen vervangen door kunststof variant

Na ongeveer 20 jaar zijn onze twee dakramen versleten. Het hout heeft zich uitgezet en de ramen sluiten niet echt meer. Graag zien wij een klusser die beide Velux dakramen vervangt door de nieuwe kunststof varianten van Velux. Aankoop via Praxis.

Dakramen vervangen

Ik wil 1 (kantel)dakraam in de douche en 1 in een hobbykamer laten vervangen. Beide graag kunststof, hoeft niet perse Velux maar wel gewoon goed spul. Weet verder niet welke maat ik moet bestellen. Als het mogelijk is iemand laten inmeten en plaatsen.

Velux dakramen vervangen

Twee Velux dakramen vertonen houtrot en lijken niet meer te redden. Wij zoeken advies over vervanging en een indicatie van de kosten daarvan. Daarnaast zoeken wij advies over de vervanging van een douchecabine.

Velux dakramen vervangen

Wij willen graag wat informatie over het vervangen en monteren van 2 Velux UK08 dakramen, met afmeting 134 bij 140 cm. De oude zijn aan vervanging toe.

Dakramen vervangen

Hierbij wil ik een aanvraag indienen voor een offerte. Alvorens een opdracht dien ik een offerte met mijn verzekering te overleggen en heb ik een prijsindicatie nodig. Opdracht betreft het demonteren en monteren van 2 dakramen op de zolder. Beide dakramen hebben de afmetingen 46x55 cm en komen overeen met jullie artikel 178782. Graag ontvang ik een offerte waarin de benodigde werkzaamheden, nieuwe dakramen en de materialen in zijn opgenomen.

Dakramen plaatsen

Ik wil twee dakramen laten plaatsen, ik heb ze nog niet aangeschaft, ik zag bij de Gamma een aanbieding van een dakraam 48 x 70 cm ongeveer. Er zitten momenteel al twee kleine dakramen die vervangen moeten worden. De openingen moeten natuurlijk worden vergroot. Het gaat hier om alleen het plaatsen. Ik heb een foto bijgesloten.

Dakramen vervangen

Wij hebben op onze zolder nu 2 oude Velux dakramen van 78 x 98 cm. Ik wil bij Gamma 2 nieuwe dakramen in die maat kopen, in wit houten uitvoering. Ik laat de oude ramen graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ook wil ik dan rolgordijnen aan de binnenzijde laten plaatsen. Ik kan de ramen zelf aftimmeren en zal de oude ramen ook zelf afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius