Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakramen schuin dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakramen schuin dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakramen schuin dak

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam van circa 114 cm x 118 cm op het schuine dakdeel van mijn 3e verdieping. (Op de 2e verdieping is een balkon ivm eventueel takelen ?) Ik heb een gedeeltelijk schuin dak en de rest is plat. Op het schuine deel wil ik dit dakraam van circa 114 x 118 maar mag ook een maatje kleiner. Het schuine dakdeel staat dwars ten opzichte van de voorgevel en heeft een tussengoot met de buren. We hebben een ruim trappenhuis ivm het naar boven brengen. In hetzelfde schuine dakdeel zit ongeveer in het midden ook een opening (ik schat dit gat 75 cm breed en 120 cm hoog) voor een raam wat aan de binnenzijde is dichtgetimmerd en aan de buitenzijde met plexiglas is dichtgezet. Hier zou ik ook graag een dakraam willen hebben en advies over de te kopen maat. Het gat moet vervolgens aan deze maat worden aangepast. Beide dakramen uiteraard aan binnen-en buitenzijde deugdelijk en netjes afgewerkt na plaatsing en restmateriaal afvoeren.

Dakraam vervangen

Hier gaat het helemaal fout met een aannemer, wij hebben een schuin dak met leien en daar in zitten 4 dakramen. Nu hebben wij akkoord gegeven voor het vervangen van de leien en zou hij voor ons kosteloos de aanwezige dakramen plaatsen. Echter is aller verwijderd (Ramen niet) en is hij de leien al aan het vervangen zeg de aannemer dat hij de ramen niet kan plaatsen in wij een andere partij moeten inhuren alleen daar voor en dan pas zal hij het dak verder afmaken ? deze aannemer is niet goed nu hebben wij voor en achter en hal dak en word het ook niet dicht gezet! Lang verhaal sorry maar mijn vraag is zouden jullie 4 dakramen kunnen vervangen? de ramen hebben wij al! moeten alleen gemonteerd worden. indien mogelijk kunt u daar een offerte van maken? Weet niet of jullie ook leien plaatsen ? wij zijn zo teleurgesteld in deze aannemer ! zal u de rest van de problemen besparen! hoor heel graag van u.

Plaatsen 2 dakramen op zolder

Op zolder, schuin dak, willen wij graag 2 dakramen laten plaatsen. Gaat om de VELUX MK04 GGU Kunststof tuimelvenster. Daarbij met aftimmering binnenzijde en afvoeren afval. Graag ook optie toevoeging rolgordijnen en hor meenemen in de offerte.

Dakraam laten plaatsen in nieuwbouw woning

Plaatsen van 2 dakramen in een nieuwbouw woning met schuin dak en dakpannen. Nog geen gaten aanwezig. Voorkeur gaat uit naar Fakro dakramen met verhoogde tuimelas en wit afgelakt. maten 94x206cm

Plaatsen 4 dakramen

Via plaatselijke Bouwmarkt 4 Keylite dakramen (Tuimelramen) in bestelling die geplaatst moeten worden op schuin dak, helling 45 graden: 1e verdieping -Oud slaapkamer dakraam 145*115 vervangen door Combi-Dakraam van 2*78*118. (Combi-horizontaal) -Oud badkamer dakraam 70*80 vervangen door Dakraam van 78*98 1e verdieping -Oud zolderdakraam 45*50 vervangen door Dakraam van 78*98 -Nieuw dakraam van 78*98 plaatsen Alle dakramen zijn van kunststof.

Dakraam vervangen

Verzoek om een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 Bazon dakramen type 115 / 150 (binnenmaat 144 x 107) en 115 / 115 (binnenmaat 107 x 107). Dakramen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping op schuin dak. Dakraam type 115 / 150 op 1e verdieping graag voorzien van buitenzonwering, verduisterend rolgordijn en insectenhor (alles handbediend). Graag een offerte voor montage en levering en alleen voor montage. Graag kostenonderdelen uitsplitsen en verschillende type dakramen (Velux, Fakro e.d.) offreren.

Twee dakramen realiseren

Wil graag 2 dakramen van ongeveer 80 bij 100. Gaat nu om een schuin dak zonder ramen.

2 dakramen in schuin dak met dakpannen

In ons klein bijgebouw willen we 2 dakramen van onegeveer 78 x 186 of 94 x 186 plaatsen. er liggen nu dakpannen op en het zoldertje is afgetimmerd. Deze ramen gaan niet open maar er moet wel een vorm van zonwering op of onder komen.

Plaatsen gekoppelde dakramen

Wij willen twee gekoppelde kunststof lutra dakramen laten plaatsen van het type standaard apx m4a op onze zolder. Wij willen beide meteen laten voorzien van witte verduisterende rolgordijnen. Er hoeven bij ons geen balken verplaatst worden . Huidige situatie is een schuin dak zonder ramen.

Vervangen van 4 dakramen van ongeveer 130x70 cm

4 dakramen vervangen op een schuin dak met sintels belegd. Zie foto

Partners

Partners van Casius