Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakramen plaatsen

Plaatsen 3 stuks dakramen

Wij willen een 3 stuks dakramen in onze zolder van +- 1 meter bij 1 meter. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

Dakramen plaatsen

Wat kost het om 2 dakramen te laten plaatsen? Betreft Fakro 94 bij 140 cm type FTU-V U3. Graag een offerte hiervoor.

Dakramen plaatsen

Wij willen op zolder 1 dakraam laten plaatsen en afhankelijk van de prijs misschien zelfs 2. Het zouden dakramen moeten zijn die open kunnen in verband met de luchting van ons washok. Er zitten wel zonnepanelen op ons schuine dak, maar daaronder moet genoeg ruimte zijn voor een 'klein' raam. Graag een prijs voor de levering en plaatsing voor allereerst 1 raam, wellicht willen wij er meer.

2 vaste ramen in schuin dak maken

In het schuine dak boven onze woonkamer van ons bungalowtje willen wij graag 2 vaste dakramen laten plaatsen, breedte van 6 dakpannen en hoogte 4 dakpannen. Graag een breder raampje.

Twee Velux dakramen op zolder plaatsen

Graag 2 dakramen van 114 x 118 cm plaatsen. Ramen en benodigdheden zijn al gekocht.

Dakramen plaatsen

We willen graag 2 dakramen naast elkaar geplaatst met verhoogde tuimelas en benedenlicht. Afmetingen per raam 94 bij 255. Wat zijn hier de kosten voor?

Twee dakramen plaatsen op zolderverdieping

Dakramen van 114 x 118 cm. Kunststof. Met verduisteringsgordijn. Betreft nieuwbouw met oplevering 9 december a.s. Ben telefonisch nauwelijks bereikbaar, graag via de mail contact.

Twee Velux dakramen plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van 2 stuks Velux dakramen 134 x 118 cm (b x h). Dakbeschot is helemaal vrij (geen isolatie of iets) en goed bereikbaar. De tussenmaat van de gordingen is 130 cm. Nu zijn er geen ramen aanwezig.

Twee dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen laten plaatsen. Het gaat om 1 nieuwe op de overloop en 1 bestaande vervangen met een groter dakraam. Op de foto zie je het “oude” dakraam wat vervangen moet worden. Maximaal 114 bij 118 voor beide ramen, hoeft geen Velux te zijn. Dit betekend dus dat het gat van de huidige met een paar cm moet worden verbreed en er een nieuw gat moet komen in de overloop.