Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakramen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakramen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakramen plaatsen

Dakramen plaatsen

Het plaatsen van twee 9 panse dakramen en het dichtmaken van 1 dakraam en het verwijderen van 1 dakdoorvoer. Materiaal is aanwezig.

Dakramen vervangen

Ik wil de dakramen in een slaapkamer vervangen. Het gaat om 3 dakramen. De afmetingen zijn (handmatig gemeten) circa: 70 x 135 cm. Ik ben op zoek naar een vakman die de ramen komt leveren, plaatsen en de oude ramen ook kan afvoeren. Complete offerte.

Dakramen plaatsen en aftimmeren in schuin bitumen dak

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen. Deze ramen zijn al in mijn bezit. De dakvensters moeten geplaatst worden in een schuin bitumen dak. Na plaatsing mogen de dakramen ook afgetimmerd worden.

Dakraam plaatsen en dakraam vervangen

Wij hebben 2 dakramen die geplaatst moeten worden. Een dakraam heeft de maat 134/140 cm, daarvoor is het gat al aanwezig. Het tweede dakraam is 55/98 cm maar daar willen we een maat groter van laten maken.

Velux dakramen plaatsen

Ik wil 2 Velux ramen laten plaatsen van 55 x 78 cm. Er liggen nu dubbelpans pannen op het dak. De klus moet in verband met het aflopen van mijn bouwdepot voor 26 mei gebeuren

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen bij ons op zolder. Het zijn 2 dakramen, nog aan te kopen bij jullie (Gamma). Kunt u een indicatie geven van de plaatsingskosten?

Dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen laten plaatsen op een schuin dak op zolder. Het gaat om twee maal de GGU pk06-0050. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dichte dakramen laten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen 3 dakramen van ongeveer 50X150 cm (afhankelijk van gangbare maten) in een schuin dak.

Dakramen plaatsen

Mijn buren en ik wonen op 3 hoog en willen dakramen plaatsen. Dit willen we laten doen. Het betreft 4 dakramen. 3 van 94 x 118 cm en 1 55 x 118 cm. Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen en afwerken van de dakramen. Echter moet dit voor 1 april klaar zijn, of in ieder geval zijn begonnen gezien onze straat een beschermd stadszicht wordt na 1 april 2018. Hoe snel zouden de dakramen geplaatst kunnen worden en wat zijn de kosten hiervoor?

Dakramen plaatsen en afmonteren

2 dakramen laten plaatsen inclusief afmonteren. Dakramen (MK08 - 0.58 x 1.40 m) inclusief EDW reeds in bezit. Ramen worden nieuw in het dak gezet.