Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 Dakramen plaatsen en een verbreden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 Dakramen plaatsen en een verbreden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 Dakramen plaatsen en een verbreden

Dakramen plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen Velux 114 x 118 cm.

Plaatsen gekoppelde dakramen

Wij willen twee gekoppelde kunststof lutra dakramen laten plaatsen van het type standaard apx m4a op onze zolder. Wij willen beide meteen laten voorzien van witte verduisterende rolgordijnen. Er hoeven bij ons geen balken verplaatst worden . Huidige situatie is een schuin dak zonder ramen.

plaatsen velux ramen

Op de meest schuine kant van het mansarde-dak willen we 4 velux dakramen plaatsen op de plekken waar nu kleine plastic raampjes zitten.

Plaatsen van 2 fakro dakramen

Plaatsen van 2 fakro dakramen met gootstuk afmeting 55 x 78 cm. Dak is niet geïsoleerd er zitten geen balken die doorgezaagd moeten worden. Binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Ramen zijn makkelijk hanteerbaar voor 1 persoon.

2 dakramen plaatsen

Wij zouden op zolder graag twee dakramen willen hebben. Aan de voor- en achterkant van ons huis 1. Wij willen graag twee dakramen met kunststof kozijnen. Wat betreft de maat van de ramen, zitten wij nog te twijfelen tussen de 78x140 en de 134x 140. Wat zouden jullie ons aanraden?

2 Dakramen plaatsen en een verbreden

Wij willen 2 nieuwe dakramen laten plaatsen. Beiden hebben nu hardhouten kozijnen en zijn ongeveer 100 cm hoog en 120 cm breed. Een wil ik wat breder hebben, ik denk aan 140 cm breed. Ik zou graag kunststof kozijnen willen. De ander hoeft in principe alleen het glas vervangen te worden. Soort glas maakt niet heel veel uit, zolang het maar thermoteen glas is. Afvoeren doen we zelf.

3 Dakramen plaatsen

Graag willen we 3 dakramen laten plaatsen. Dakramen zijn al in ons bezit. Wij laten in mei een dakkapel plaatsen, wij willen de huidige dakramen daarmee verplaatsen naar de andere kant van het dak. Dit zal inclusief doorbraak van het dak moeten gebeuren.

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen op zolder laten plaatsen. Met de afmeting 114 x 118 cm. Er is al 1 doosdichte sparing aangebracht in het dak.