Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen

Bestaand dakraam vernieuwen

Op zolder (vaste trap) een Velux GGL1 dakraam vervangen voor dezelfde.

2 Velux Dakramen 55 x 78 leveren en nieuw plaatsen

Plaatsen en eventueel in overleg leveren van 2 x Velux Dakraam 55 cm x 78 cm. Het is voor de achterzijde van een pannendak waar momenteel nog helemaal geen ramen in zitten.

Dakraam vervangen

Het velux dakraam (114*118) wat nu op mijn zolder zit wil ik graag vervangen door een kunststof exemplaar. Dit raam is niet goed geplaatst waardoor er waarschijnlijk nog dakpannen geslepen moeten worden. Ook wil ik het oude raam afgevoerd hebben.

Ubbink dakraam vervangen

Mijn Ubbink dakraam is kapot. De raamuitzetter is stuk. Graag laat ik hem vervangen. Het is een 4 pans dakraam, en ik heb geen voorkeur voor een merk. Ik kom graag met u in contact.

Dakraam plaatsen

wij zijn op dit moment onze zolder aan het verbouwen en hebben daar een extra dakraam nodig. Wij zoeken een offerte voor een dakraam incl. Montage. Graag zien wij z.s.m. jullie reactie tegemoet.

Vervangen 4 panskunstof dakraam

4-pans kunststof dakraam vervangen door Ubbink dakraam purilan euro zonder gootstuk met isolatieglas 0350101 of ander passend dakraam

Dakraam keuken

Wij hebben een keuken met een schuin pannendak, gemaakt in 2002. Dat bestaat uit geisoleerde dakplaten van 120cm breed. De horizontale balken hebben onderling een afstand van 120 cm. Het raam zou precies moeten passen tussen de horizontale balken en de breedte moeten hebben van één dakplaat. Dan hoeven er geen gordingen gemaakt te worden. De afwerking binnenshuis kan ik zelf. Graag een wit kunststof dakraam dat niet open kan. Heb nu nog geen foto’s maar die kan ik zonodig maken en nasturen.

Vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen)

Wij willen op de zolder een scheidingswand laten plaatsen om er 2 kamers van te maken. de wand zal ongeveer 3.60 meter zijn. Het dak loopt in een punt en we zouden op 2.40/2.45m hoogte een vliering willen. We zullen ook 2 deuren en kozijnen moeten laten plaatsen. In een van de kamers willen we ook een dakraam plaatsen, maar dat kunnen we evt ook los laten doen. Graag zou ik een indicatie van de kosten ontvangen. We zouden het graag in de eerste week van augustus willen laten uitvoeren indien mogelijk, graag incl materialen

Lekkage zolderdakraam

Ik wil graag lekkage zolderdakraam laten verhelpen of het raam (55x65) laten vervangen en nieuw dakraam plaatsen (55x78)

Dakraam verplaatsen, dichten, dakdoorvoer enz

Verplaats 1 dakraam op zolder van de achterzijde naar de voorzijde en maak het dakgat dicht. Verplaats 1 dakraam van de achterzijde op de eerste verdieping naar de zolder aan de voorzijde en plaats een nieuw Veluxraam in het oude dakgat. Vervang 1dakraam aan de achterzijde op de eerste verdieping door een nieuw veluxraam. Verwijder 1 klein dakraam aan de achterzijde op zolder en dicht het dakgatr. Verplaatst/vervang de mechanische ventilatie naar de voorzijde met dakdoorvoer. Maak oude ventilatie dak doorvoer dicht. Repareer/vervang ontluchting afvoer badkamer in het dak aan de achterzijde. Verder dient alles weer netjes afgewerkt te worden. Mechanische ventilatie en de nieuw te plaatsen dakramen zijn tegen de tijd op locatie.

Partners

Partners van Casius