Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.

Dakraam voor een woonboot op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen waar nu een los luik ligt. Het gaat om een woonboot. Het dak is van staal en er zit een hele lichte bolling in het dak. Kunnen jullie hiervoor op maat een dakraam maken en plaatsen. Het is ongeveer 100 x 120 cm.

Vervanging dakraam

Ik heb op dit moment een bestaand dakraam in de badkamer. Deze heeft een maat van 114 x118 als het goed is staat er ggl606 op het plaatje van velux. Deze is defect geraakt waardoor hij inmiddels al 1,5 jaar niet meer open kan. In een badkamer is dat natuurlijk niet wenselijk ivm met schimmel. Ik wil daarom het dakraam vervangen voor een nieuwe kunststof velux dakraam. Graag ontvang ik een offerte voor een dakraam inclusief montage voor de 114 x 118. Tevens wil ik een offerte voor een 114 x 140. Dit omdat ik die ruimte daar heb en wellicht als het niet veel duurder is het de moeite waard om het te doen. Het huidige dakraam komt op de goot uit met google streetview is dat goed te zien. 3de huis van de hoek.

Dakraam verplaatsen en vernieuwen

Het oude dakraam gaat niet dicht. Ik wil hem daarom verwijderen, afvoeren en een nieuw dakraam van 40 x 60 cm laten plaatsen, maar dan op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist

Dakraam of koepel realiseren in een houten dak

We willen graag een raam of koepel van 40 x 60 cm. Het dak is van hout met bitumen. Goed geïsoleerd en met ventilatie mogelijkheid. Wat zou ons dat kosten inclusief montage en wat is de levertijd ongeveer?

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.

Dakraam plaatsen

Ik wil een bestaand dakraam verwijderen, afvoeren en laten vervangen door een 4 pans sneldek kunststof dakraam. Ik weet niet precies wat de maten zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Vervangen dakraam

Door de storm is ons dakraam eruit gewaaid. Wat kost het om deze te laten vervangen?

Dakraam laten plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen in de badkamer (met schuin dak) van 55 x 78 cm. Bij voorkeur op maandag 24 feb of op dinsdag 25 feb. Wat zou dit kosten en zijn jullie beschikbaar op deze data? Alvast bedankt voor uw reactie.

Partners

Partners van Casius