Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam op zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam op zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen Zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op onze zolder. richt maat is 1mtr bij 1mtr.

Dakraam plaatsen

Ik heb op zolder nog een dakraam staan wat nog geplaatst moet worden. Even wat info: Plaats: Emmen Aanwezig: dakraam tyrem 114x118 cm Bijbehorende dakgoten Past niet tussen de balken. Moet dus constructief opgelost worden. Verder materiaal niet aanwezig. Zit op dit moment een klein kraampje dat kapot en lek is. Puin graag ook afvoeren.

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok

Aanschaf + montage uitzet tuimelvenster

Op onze zolder zit een dakvenster met een formaat van 108 cm breed x 111 cm hoog. Graag willen wij hier een nieuw dakraam (tuimelvenster) in laten plaatsen. Het dichtsbijzijnde formaat zou zijn 94 x 98 cm.

Dakraam plaatsen

Graag offerte voor dakraam op zolder onze nieuwe woning (schuin dak). Sleuteloverdracht is 4-5-2020. Afmeting dakraam: 66 x 98 cm. In afwachting van uw reactie.

Dakraam in de zolder laten plaatsen

Graag laat ik een dakraam in de zolder plaatsen aan de achterkant, geen meldingsplicht of vergunning nodig. Gaat om een Velux kunststof uitzet/tuimelvenster 114/140 cm. Via de zolder zou deze geplaatst moeten worden. Momenteel zit er geen raam achter in het dak, dus er moet een uitsparing gemaakt worden. Nieuwbouw huis van 2015. Bouwafval graag door u afvoeren.

Een nieuw dakraam plaatsen op zolder

Ik zoek een kozijnenspecialist die een nieuw dakraam kan leveren en plaatsen. Het oude raam dient verwijderd te worden. We hebben graag een hout-velux-raam hier voor terug.

Velux dakraam kunststof (met hor) plaatsen

Wij willen graag op onze voor zolder een velux kunststof dakraam 66x98 laten plaatsen, hier zit nog geen dakraam in. Hier willen wij ook graag een hor bij. Op de grotere zolderkamer hebben we al een velux kunststof dakraam uk04 134x98 maar hebben we nog geen hor voor.

Dakraam plaatsen voorkant huis

Wij willen op zolder een dakraam laten plaatsen, definitieve maat is afhankelijk van de prijs en wat mogelijk is. Wat wij hebben begrepen is dat de maat afhankelijk is van de balken, wij kwamen uit op een maat van 1 bij 1 m. Wij willen graag weten wat mogelijk is. Het kozijn van kunststof. Het komt aan de voorkant van het hellende dak.

Kantelbaar dakraam plaatsen

We willen van de zolder een slaapkamer maken en willen daarom een dakraam plaatsen. Op dit moment is er geen dakraam. Onze voorkeur gaat uit naar een raam met de afmeting van 55 x78 cm.

Partners

Partners van Casius