Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam op de zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam op de zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam op de zolder plaatsen

Dakraam plaatsen

.ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder hoe duur gaat dat mij kosten met dakraam en in laten zetten

Dakraam op zolder plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een nieuw 4 pans dakraam op zolder. Het raam is ongeveer 30 bij 30 cm.

Dakraam plaatsen op zolder

Velux dakraam plaatsen zolder 114 bij 118

Dakraam op zolder laten monteren

In onze nieuwbouw huurwoning willen wij een dakraam laten plaatsen. Wat zou dit ons gaan kosten? Ik wil een dakraam van ongeveer 90 bij 90 cm. of iets in de buurt daarvan.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam op zolder laten plaatsen. Traditionele kap, 45 graden. Dakraam afmetingen 1x1m

Plaatsen van een groter dakraam

Wij hebben een Velux sk6 dakraam van 114 x 118 cm en willen dat graag plaatsen op de plaats waar nu al een klein dakraam zit. Gaat om een zolder en een pannendak.

Dakraam plaatsen op zolder

Ik zou graag weten wat het kost om een dakraam te laten plaatsen op zolder. De afmeting zal ongeveer 114 x 118 cm moeten worden en het raam van kunststof. Ook wil ik dat de binnenzijde netjes wordt afgewerkt.

Nieuw dakraam op zolder plaatsen

Op onze zolder willen wij een nieuw dakraam plaatsen. Het is een 1 gezinswoning. De zolder is op de 2de etage. De afmetingen tussen de balken is 117 cm. Zie foto. Ik kan zelf de materialen halen ik weet alleen niet wat er gehaald moet worden.

Plastic dakraam door nieuw dakraam vervangen

Op zolder zit een oud klein plastic boldakraampje. Daar wil ik een groter Velux of ander goed merk dakraam in hebben. Qua maat en plaatsing heb ik nog geen idee. Mogelijk zou ik aan de andere kant van de zolder, waar nog geen dakraam zit, er ook een willen laten plaatsen. De woning is goed bereikbaar.

Velux dakraam laten plaatsen

Wij willen in ons nieuwbouwhuis een velux dakraam laten plaatsen op zolder. Het raam willen we zelf kopen maar we zoeken iemand die hem kan plaatsen.