Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam op de zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam op de zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam op de zolder plaatsen

Klein dakraam laten monteren

Wij willen graag op onze zolder een klein dakraam laten plaatsen. Dit is puur voor wat ligt en ventilatie in deze ruimte. Wat zouden de prijzen hiervoor zijn inclusief plaatsen?

Dakraam inclusief aftimmering plaatsen

Ik heb een vraag wat is de prijs voor plaatsen van een Velux dakraam op zolder. Er zit nu een klein dakraam in en willen er graag een dakraam in van Velux van 134 x 140. Afhankelijk van de prijs laten we wel of niet de klus uitvoeren. Dakraam van Velux inclusief dakgoten is al aangeschaft. Foto 1 is van de zolder inclusief huidige raam. Foto 2 en 3 is raam dat we er graag in willen. Ik hoor het graag, alvast bedankt. Dakraam en dakgoten hebben we zelf aangeschaft, de rest niet.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nog geen dakraam. De afmetingen hiervan moeten 60 bij 90 cm worden. Het moet een raam zijn dat open kan.

Dakraam vervangen door een groter exemplaar

Ik wil op mijn zolder een klein dakraam vervangen voor een velux dit dakraam mk04 heb vaste trap naar zolder en schuin dak waar

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam in onze zolder laten plaatsen. Er zit nu alleen een klein plastic raampje.

Uitklapbaar zolderraampje leveren

Het kunststof dakraam op zolder is stuk gewaaid Het betreft een openslaand uitzetraampje van kunststof en de binnenkant is een houtenlijst. De maat van het kunststof is 44cm breed en 47,5 cm lang . Het kan door ons zelf bevestigd worden want het is een kwestie van 2 scharniertjes waar een schroef door moet. Wil graag weten hoe we hier aan kunnen komen Bouwjaar is 1972

Dakramen plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van het dakraam? 78 x 140 cm waarvan 3 gekoppeld en 1 apart. Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 4 stuks. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Had eerder overwogen om dakkapellen te plaatsen op het huis van mijn dochter in Enschede doch, gelet op de dakconstructie lijkt mij dit niet mogelijk. Het is een schuine kap en bestaat slechts uit isolatie platen die liggen van zijmuur tot zijmuur. Gordingen, dakbalken, sporen et cetera. Ontbreken en dus waarschijnlijk 'n dak slechts geschikt om dakvensters te plaatsen indien enkele gordingen worden aangebracht ter behoeve van toekomstige dakvensters. Gordingen zullen moeten worden aangebracht op prefab steunpunten aan beide muren van de zolder. De breedte is 6 meter.

Dakraam op zolder vervangen

Op dit moment zit er op zolder een oud dakraam van 40 x 50 cm. Ik zou dat graag willen laten vervangen door een Velux tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt MK04 78 x 98 cm. Als ik dat door jullie zou laten doen, wat zijn dan de kosten?

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Het hoeft niet een heel groot dakraam te zijn. De één na kleinste is prima!

Dakraam op zolder plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder laten plaatsen. Ik had een dakraam gezien van 114 x 118 cm maar kan het helaas niet online bestellen.

Partners

Partners van Casius