Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam vervangen door hout of kunststof dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam vervangen door hout of kunststof dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam vervangen door hout of kunststof dakraam

Dakraam van 114 bij 118 vervangen

Er moet een dakraam vervangen worden met de afmetingen 114 x 118 cm. Dakraam en gootstuk zijn al in ons bezit. Optioneel is de bestaande (oude) dakraam afvoeren naderhand echter ligt dit aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden?

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 2 dakramen met een andere afmeting. Afmeting nieuwe dakraam is 114 x 118 cm en 55 x 40 cm. Helemaal aftimmeren. Het is een eengezinswoning. Eventueel met afvoeren van de oude dakramen, dit ligt aan de meerprijs.

Klein dakraam vervangen door een groter dakraam

Wij willen ons huidige zolderdakraampje van 55 x 65 cm laten vervangen door een iets groter Velux dakraam van 78 x 98 cm. Het dakraam en de gootstukken zullen wij zelf aanschaffen.

Dakraam vervangen

Ik wil graag mijn Velux dakraam laten vervangen voor een nieuw dakraam. Het gaat om een oud model GGL606 114 x 118 cm.

Dakraam vervangen door een groter exemplaar

Ik wil op mijn zolder een klein dakraam vervangen voor een velux dit dakraam mk04 heb vaste trap naar zolder en schuin dak waar

Velux dakraam laten monteren

Ik heb nu een Velux dakraam GGL1 en deze wil ik graag laten vervangen door een GGU MK04 raam. Het aftimmeren aan de binnenzijde wil ik graag door de vakman laten uitvoeren.

Dakraam vervangen en extra raam plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe kunststof dakramen laten plaatsen. 1 dakraam moet vervangen worden en er moet een nieuw dakraam extra worden geplaatst. De afmetingen van de ramen moeten 94 cm breed en 140 cm hoog worden. Het oude dakraam is smaller. Eventueel moeten er ook verduisterende rolgordijnen worden meegeleverd.

Vervangen bestaand dakraam

Het vervangen van een Velux dakraam voor een nieuw Velux dakraam. Maat 114 x 140 cm SK08.

Twee dakramen vervangen

We willen een groot dakraam achter en een grote dakraam voor vervangen door respectievelijk twee kleinere ramen in beide ramen, horizontaal naast elkaar. Het ene huidige raam is een Velux dakraam. De huidige ramen zijn allebei iets meer dan een vierkante meter groot.

Velux dakraam wisselen

Ik wil mijn oude velux dakraam vervangen voor een nieuw dakvenster, de maat is 114x118 cm

Partners

Partners van Casius