Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen in afgetimmerd dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen in afgetimmerd dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen in afgetimmerd dak

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakramen vervangen

Ik wil 1 (kantel)dakraam in de douche en 1 in een hobbykamer laten vervangen. Beide graag kunststof, hoeft niet perse Velux maar wel gewoon goed spul. Weet verder niet welke maat ik moet bestellen. Als het mogelijk is iemand laten inmeten en plaatsen.

Dakraam plaatsen in afgetimmerd dak

Ik wil graag een dakraam plaatsen van 110 x 110 cm. Het gehele dak is afgetimmerd met asbest. Het puin kan ik zelf afvoeren.

Winstar dakraam plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een klein (kantel)dakraam van 55 x 78cm in een schuin dak. Het nieuwe raam (Winstar) en alle bijbehorende onderdelen/gootstukken zijn aanwezig. Het raam moet geplaatst worden in het schuine dak boven de keuken/aanbouw. Is het mogelijk de klus uit te laten voeren in de week van? We horen het graag.

Plaatsen Velux dakraam

In een schuin pannendak willen we twee Velux dakramen (ongeveer 1,5 bij 1,5 meter) laten plaatsen. We hebben hiervoor al het materiaal liggen.

Dakraam van kunststof plaatsen

Ik wil graag een kunstogen dakraam laten plaatsen op een klein zoldertje De afmetingen tussen de balken is 120 cm (hoogte).

Velux dakraam plaatsen

Merk en nummerr: GGL CK04 van 55 x 98 cm. Dakraam moet aan de voorkant van de woning komen. Parkeren kan kosteloos direct voor de deur. Pannendak loopt door over de gevel van de eerste verdieping. Zijn gladde zwarte pannen. Aftimmeren aan de binnenzijde. En de woning is in 2016 gebouwd. Plaatsen op een woensdag zo snel mogelijk geniet de voorkeur. Graag de offerte met all in prijzen inclusief garanties.

Tuimelraam in een dak vervangen

Ik wil een bestaand dakraam laten verwijderen en afvoeren en daar een kunststof dakraam met HR++ isolatieruit laten plaatsen van ongeveer 114 x 118 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Plaatsen van een Velux dakraam

Ik zou graag een Velux dakraam laten plaatsen met de afmeting 114 cm x 118 cm productnummer: 483887 van de Gamma. Plaatsing dient te gebeuren op een pannendak. Zolder bereikbaar middels vaste trap schothoogte 130 cm.

Dakraam in bitumen dak plaatsen

Dakraam moet geplaatst worden in een schuin bitumendak. Dakraam besteld bij Gamma, met gootstuk voor vlakke dakbedekking. 2 oktober 2017 wordt in betreffende kamer een badkamer geplaatst, voor die tijd moet het raam geplaatst worden. - Binnen de termijn maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend makkelijk af te spreken, in goed overleg ook op dinsdag en donderdag.

Partners

Partners van Casius