Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen in afgetimmerd dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen in afgetimmerd dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen in afgetimmerd dak

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nog geen dakraam. De afmetingen hiervan moeten 60 bij 90 cm worden. Het moet een raam zijn dat open kan.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam in onze zolder laten plaatsen. Er zit nu alleen een klein plastic raampje.

Dakraam plaatsen in een betonnen plat dak

Wij hebben een inpandige badkamer en willen daar graag een dakraam in van 70 bij 70 cm. Het is een betonnen plat dak van. Het huis is uit 2005.

Velux UK04 dakraam plaatsen

Het gaat om een Velux UK04 dakraam van 134 x 98 cm dat geplaatst moet worden. Bij het plaatsen moet de horizontaal ligger worden doorbroken en verstevigd. Aftimmeren aan de binnenzijde hoeft niet. Wel dakraambekleding aan de buitenzijde aanbrengen.

Kunststof Velux dakraam plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het monteren van een Velux dakraam type MK06, kunststof. Het dakraam dient op de tweede verdieping geplaatst te worden en het aftimmeren zullen wij zelf verzorgen.

Dakraam vervangen en extra raam plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe kunststof dakramen laten plaatsen. 1 dakraam moet vervangen worden en er moet een nieuw dakraam extra worden geplaatst. De afmetingen van de ramen moeten 94 cm breed en 140 cm hoog worden. Het oude dakraam is smaller. Eventueel moeten er ook verduisterende rolgordijnen worden meegeleverd.

Dakraam plaatsen en eventueel trap dichtmaken

Nieuw houten dakraam plaatsen 114 x 100 cm ongeveer. Het gaat om een nieuwbouwhuis. Eventueel ook de trap van de woonkamer dichtmaken. De trap heeft 17 treden met een halve draai.

Dakraam monteren

Bij een nieuwbouwwoning met een pannendak van 40 graden wil ik graag een eenvoudig dakraam laten plaatsen. Het zal gaan om een raam van 100 bij 114 cm.

Vaste dakkoepels plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zijn voornemens om in de aanbouw (2,4 meter) een tweetal daklichten te laten plaatsen. Hiervoor hebben we de Velux Integra 2017 op het oog (types CVP120120, CVP100100 of de CVP100150). Hoeveel dakramen moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet het dakraam komen? Rijtjeswoning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een uitbouw op onze nieuwbouwwoning. Hierin willen we 2x een Velux CFP (vaste) dakkoepel geplaatst hebben. We twijfelen nog over de afmetingen 100 x 100 cm, 120 x 120 cm en 100 x 150 cm. De aanbouw is voorzien van een betonnen plafond van prefab vloerdelen, welke aan de buitenzijde gewoon met dakbedekking is afgewerkt. Het geheel is net opgeleverd en in nieuwstaat. We willen een offerte voor het plaatsen van de beide daklichten en het uitzagen van de betreffende openingen uit het beton. We begrijpen dat dit een grotere klus is dan het uitzagen van openingen in houten plafondconstructies. De woning zal opgeleverd worden in de laatste week van april en we willen de daklichten direct na oplevering geplaatst hebben. Hierdoor is er minder kans op schade aan wanden en vloeren bij plaatsing.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Deze is 103 x 170 cm lang. Er moet nog een gat gemaakt worden.