Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen

Lekkage zolderdakraam

Ik wil graag lekkage zolderdakraam laten verhelpen of het raam (55x65) laten vervangen en nieuw dakraam plaatsen (55x78)

Dakraam verplaatsen, dichten, dakdoorvoer enz

Verplaats 1 dakraam op zolder van de achterzijde naar de voorzijde en maak het dakgat dicht. Verplaats 1 dakraam van de achterzijde op de eerste verdieping naar de zolder aan de voorzijde en plaats een nieuw Veluxraam in het oude dakgat. Vervang 1dakraam aan de achterzijde op de eerste verdieping door een nieuw veluxraam. Verwijder 1 klein dakraam aan de achterzijde op zolder en dicht het dakgatr. Verplaatst/vervang de mechanische ventilatie naar de voorzijde met dakdoorvoer. Maak oude ventilatie dak doorvoer dicht. Repareer/vervang ontluchting afvoer badkamer in het dak aan de achterzijde. Verder dient alles weer netjes afgewerkt te worden. Mechanische ventilatie en de nieuw te plaatsen dakramen zijn tegen de tijd op locatie.

Dakraam verplaatsen

Ik wil het oude zolderraam dicht laten maken en op een andere plek een nieuw raam laten plaatsen.

Vervangen 4-pans dakraam door Veluxraam FK06

Ik wil graag een 4-pans dakraam en laten leveren en plaatsen het gaat om een Velux kantelraam FK06 - blank gelakt grenenhout. Inclusief afvoer van afval.

Plaatsen en vervangen dakraam

Ik wil graag een dakraam plaatsen en een dakraam vervangen, zodat we meer licht op de zolder krijgen.

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam van circa 114 cm x 118 cm op het schuine dakdeel van mijn 3e verdieping. (Op de 2e verdieping is een balkon ivm eventueel takelen ?) Ik heb een gedeeltelijk schuin dak en de rest is plat. Op het schuine deel wil ik dit dakraam van circa 114 x 118 maar mag ook een maatje kleiner. Het schuine dakdeel staat dwars ten opzichte van de voorgevel en heeft een tussengoot met de buren. We hebben een ruim trappenhuis ivm het naar boven brengen. In hetzelfde schuine dakdeel zit ongeveer in het midden ook een opening (ik schat dit gat 75 cm breed en 120 cm hoog) voor een raam wat aan de binnenzijde is dichtgetimmerd en aan de buitenzijde met plexiglas is dichtgezet. Hier zou ik ook graag een dakraam willen hebben en advies over de te kopen maat. Het gat moet vervolgens aan deze maat worden aangepast. Beide dakramen uiteraard aan binnen-en buitenzijde deugdelijk en netjes afgewerkt na plaatsing en restmateriaal afvoeren.

Velux dakraam plaatsen boven het trapgat

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam, type GGU CK02 0070. Het is op de 2e verdieping, plaatsing boven het trapgat. Alle benodigde materialen dienen geleverd te worden.

Dakraam vervangen voor een (groter) kanteldakraam

Ik wil een groot dakraam vervangen en een groot dakraam plaatsen. Dit zijn kantelramen op zolder.

Dakraam vervangen

Hier gaat het helemaal fout met een aannemer, wij hebben een schuin dak met leien en daar in zitten 4 dakramen. Nu hebben wij akkoord gegeven voor het vervangen van de leien en zou hij voor ons kosteloos de aanwezige dakramen plaatsen. Echter is aller verwijderd (Ramen niet) en is hij de leien al aan het vervangen zeg de aannemer dat hij de ramen niet kan plaatsen in wij een andere partij moeten inhuren alleen daar voor en dan pas zal hij het dak verder afmaken ? deze aannemer is niet goed nu hebben wij voor en achter en hal dak en word het ook niet dicht gezet! Lang verhaal sorry maar mijn vraag is zouden jullie 4 dakramen kunnen vervangen? de ramen hebben wij al! moeten alleen gemonteerd worden. indien mogelijk kunt u daar een offerte van maken? Weet niet of jullie ook leien plaatsen ? wij zijn zo teleurgesteld in deze aannemer ! zal u de rest van de problemen besparen! hoor heel graag van u.

Dakraam plaatsen

ik wil graag een dakraam op mijn zolder laten plaatsen