Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen Zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op onze zolder. richt maat is 1mtr bij 1mtr.

Dakraam plaatsen

Ik heb op zolder nog een dakraam staan wat nog geplaatst moet worden. Even wat info: Plaats: Emmen Aanwezig: dakraam tyrem 114x118 cm Bijbehorende dakgoten Past niet tussen de balken. Moet dus constructief opgelost worden. Verder materiaal niet aanwezig. Zit op dit moment een klein kraampje dat kapot en lek is. Puin graag ook afvoeren.

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok

Dakraam vervangen

Wij willen graag Velux dakraam van 55x78 cm. Dubbel glas heeft de voorkeur. Het raam dat er nu zit is kleiner, een vierkante van ongeveer 40 x 40. Het gaat om een pannendak, wij zoeken een partij die kan leveren en plaatsen, dus ook het gat groter maken.

Vervangen bestaand dakraam

Plaatsen van een al aangeschaft dakraam met de volgende afmeting 134 x 140 cm. (deze staat op dit moment nog compleet in doos in de berging). We hebben een dakraam momenteel, deze heeft dezelfde maat als het nieuwe dakraam. Ik dacht dat ik dit zelf kon plaatsen met mijn vader of buurman, maar dit blijkt lastiger dan gedacht door te grote. Graag vooraf eerst een prijsindicatie en als de prijs bevalt zou ik graag de volgende stap nemen.

Dakraam plastsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen in mijn zoldermuur op de tweede verdieping. Ik heb nog totaal geen idee over de afmetingen en dergelijke, laat mij graag adviseren.

Dakraam plaatsen

Graag willen we weten wat het kost om een dakraam te laten plaatsen van 78 x 140. Er zit nu een klein kunstof raampje in.

Dakraam in plat dak van beton plaatsen + gat boren

In de badkamer wil ik graag een mechanisch plat dakraam plaatsen. Het betreft een nieuwbouw woning met een dak van beton.

Dakraam plaatsen maat ca. 98 x 163

-woning uit 2011 -betonnen dakpannen -type dakraam: Velux GGL PK10 2070 -als het kan ook goedkopere dakraam als alternatief aanbieden. -op de foto heb ik een foto van de buren geplaatst. Ook een foto vanuit binnenkant. -op de foto heb ik ook aangegeven waar het raam ongeveer geplaatst moet worden.

Een zolderraam plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen. Dit moet in een schuin pannendak geplaatst worden. Hier zit nog geen oud raam. Van welk materiaal het kozijn moet zijn bespreek ik graag met de specialist.