Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in bouwplan 'de Meander' in Bergen op Zoom. Wij willen na de oplevering eind 2018 een dakraam laten plaatsen van 78 x 140 cm. We kopen dat dakraam zelf. We willen graag een prijsopgave ontvangen voor de montage.

Velux dakraam plaatsen

In een nieuwbouwwoning met hoge zolder een Velux dakraam plaatsen. Type Sk06. Er zit nu geen raam. Aftimmeren en rolgordijn plaatsen doen wij zelf.

Dakraam plaatsen in pannendak

Dakraam merk Velux GGL UK04 plaatsen. Maat: 134 x 98 cm. Plaatsing op zolder waar nu nog geen ramen zitten. Te plaatsen in een pannendak op de zolderverdieping. Nieuwbouwwoning. Het raam is besteld bij Gamma. Montage graag op een vrijdag.

HR dakramen plaatsen

Meneer/mevrouw, Ik wil graag een offerte ontvangen van 3 Velux dakramen, die geplaatst moeten worden op een zolder in een nieuwbouwwoning te Wateringen. Bouw moet nog starten in oktober. Er bevinden zich wel zonnepanelen op het dak. Ik heb de tekeningen tot mijn beschikking, die zou ik u voor het opmaken van een offerte kunnen toesturen. De binnenkant il ik graag afgewerkt hebben, in de vorm van omlijstingen. Het gaat om 3 maal een Velux GGU SK06/0050 wit kunststof dakraam van 114 x 118 cm, met HR++ glas. De levering van deze ramen mag worden opgenomen in de offerte.

Plaatsen van grote Velux dakramen

2x Velux dakraam van 114x160 cm monteren in het zolderdak op de 2e verdieping van een nieuwbouwwoning. Buren hebben soortgelijke ramen laten monteren. Montage is inclusief het maken van een opening voor het dakraam? Als het kan zo snel mogelijk maar de levertijd van de ramen is ongeveer 2 weken.

Twee dakramen op zolder plaatsen

In een nieuwbouwwoning twee velux dakramen (78x98cm) plaatsen. Vanuit binnen goed bereikbaar. Op het dak zitten boven en onder wel zonnepanelen maar er past een dakraam tussen. Dak is van hout, met dakpannen en geïsoleerd. Dakraam van buiten helemaal afwerken (met gootstukken etc), aftimmeren binnen kan ik eventueel zelf doen wel graag wel apart meenemen in de prijsopgave.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Wij wonen in een nieuwbouwwoning in Assen. Het dakraam zal 78 x 140 cm zijn of 114 x 118 cm.

Montage en aftimmeren van een GGL UK08 dakraam

Naar verwachting wordt in week 28 of 29 onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik ga bij Gamma een dakraam kopen, model GGL UK08 2070. Ik wil die graag op de zolderverdieping laten monteren en daarna ook de binnenzijde laten afwerken. Bij voorkeur laat ik dit vanaf eind juli verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakramen op de zolderverdieping plaatsen

Graag ontvangen wij offerte voor plaatsing van 2 dakramen. 78x98 cm. Merk Fakro of vergelijkbaar. In 1 dakvlak is reeds 4 pans dakraam aanwezig hier moet 1 dakraam van 78x98cm voor in de plaats komen. Andere dakvlak zit nog geen dakraam. Offerte graag all-in prijs, inclusief montage, materiaal afvoer et cetera. Het betreft een nieuwbouwwoning van circa 12 jaar oud, standaard pannendak, zadeldak. Geen bijzonderheden.

Houten Fakro dakraam plaatsen

Het leveren en monteren van een houten Fakro dakraam, type FTP V-U3 in een nieuwbouwwoning met klapdak. Afmetingen: 78 cm x 55 cm.