Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam nieuwbouw woning

Dakraam nieuwbouw woning

Ik ben op zoek naar iemand die een dakraam voor mij kan plaatsen: GGL PK04 2050: GGL 2050 VELUX wit afgelakt tuimelvenster GGL Merk: VELUX Bediening: Met centraal draaipunt Afmetingen raam: 94 x 98 cm Beglazing: Energiebalans beglazing (--50) Interne afwerking: Wit afgelakt Afwerking buitenzijde: Aluminium 1 Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam op zolder laten monteren

In onze nieuwbouw huurwoning willen wij een dakraam laten plaatsen. Wat zou dit ons gaan kosten? Ik wil een dakraam van ongeveer 90 bij 90 cm. of iets in de buurt daarvan.

Vliering op zolder maken

Wij willen graag op zolder een vliering laten maken met een vlizotrap erin. Er moet een houten constructie komen. We hebben een rijtjes huis (nieuwbouw, 2 jaar oud) met schuine daken op zolder. Het huis is 4.80 breed. Kan er iemand komen kijken naar de situatie alvorens het opmaken van een offerte. Afhankelijk van de meerkosten willen wij indien mogelijk ook een extra dakraam (Velux ggl sk08) laten plaatsen. Er zit momenteel nog geen raam in, voor zover ik weet zitten er geen balken waar rekening mee gehouden moet worden. Het gaat om een dak met dakpannen, isolatiemateriaal en hout. Dus wij zouden graag een offerte ontvangen waarop dan apart de meerkosten voor het raam staat.

Dakraam op zolder laten plaatsen

Wij willen graag een tuimelvenster in het dak op zolder laten plaatsen. Het dakraam is nog niet aangeschaft. Het betreft een nieuwbouw woning in Assen.

Dakraam plaatsen in een betonnen dak

Na wat speurwerk kom ik jullie online tegen. Wij zijn benieuwd wat het zou kosten om in een vlak dakraam/luik (ten behoeve van ventilatie) te plaatsen in betonnen dak in de badkamer. Betreft een nieuwbouw woning op IJburg. Bijgevoegd tekening 2 hoog qua maten indicatie.

Dakramen plaatsen

Ik en mijn vriend hebben een nieuwbouw huis gekocht wat eind van dit jaar/begin van volgend jaar opgeleverd wordt. We hebben daar een zolder van ongeveer 32.5 m2 en daar zit na oplevering geen raam in. We zijn ons daarom nu aan het oriënteren op dakramen, omdat we na oplevering toch graag een dakraam zouden plaatsen. Zou u ons een globale indicatie kunnen geven van de kosten van het plaatsen van 1 of 2 dakramen?

Dakraam in een nieuwbouwwoning plaatsen

Een dakraam plaatsen in een nieuwbouw in Ede. Afmeting 94 x 118 cm. De oplevering staat voor april gepland. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Dakraam plaatsen en dakconstructie aanpassen

Graag wil ik een dakraam van Velux 78 x 98 (MK04) laten plaatsen in een nieuwbouw woning (raam + gootstuk aanwezig), het gaat om een schuin dak met platte dakpannen. Offerte over het volgende: - plaatsen dakraam - afwerking binnenkant - waarschijnlijk aanpassing dak constructie (elke 60 centimeter loopt een balk) - afvoeren afval. - Indicatie termijn plaatsing Graag uw prijs per onderdeel. Alvast bedankt.

Dakraam in een schuin dak laten plaatsen

In november krijgen wij ons nieuwbouw huis opgeleverd in Almere Hout waarbij er op de zolder geen dakraam zit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een schuindakraam op zolder waar nog geen raam zit. Het liefst zou ik een kunststof dakraam, dat open gezet kan worden, willen. Over de maat ben ik het nog niet helemaal over uit, waarschijnlijk 1 x 1 meter. Graag hoor ik per e-mail van jullie wat een montagekosten zijn als ik het via jullie laat doen.

Dakraam plaatsen in een nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwbouw huis en willen op zolder een dakraam hebben. Graag een offerte voor het complete plaatje, leveren en monteren. Het moet een dakraam worden van normaal formaat en dan waarschijnlijk rechthoekig (1 meter lang). Gaat om een houten dak welke bedekt is met dakpannen.