Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakraam inclusief aftimmering vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakraam inclusief aftimmering vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakraam inclusief aftimmering vervangen

Dakraam inclusief aftimmering vervangen

Dakraampje zolderkamer vervangen plus binnenkant (hetzelfde) schuine dak isolatie en nieuwe simpele bedekking, ong. 10 m2. Er zitten nu oude plastic schrootjes tegenaan en een oud dakraampje (58 x 50 ongeveer), verwijdering schrootjes doe ik zelf. Reden vervanging: nare lucht die achter schrootjes vandaan komt en brandveiligheid. Offerte graag inclusief materiaal (simpel nieuw raampje, isolatie en binnenbedekking). Graag goedkoopste opties.

Dakramen op zolder installeren

Wij willen 2 dakramen laten installeren in 2 ruimtes op zolder met de gewenste venstermaten 55x78 en 134x98. 1) Het kleine dakraam 55x78 zit boven het trapgat naar zolder en vervangt een bestaand dakraam van 45x45 (maten in cm). De oppervlakte van het dakdeel waar het dakraam geplaatst moet worden is 225x86 tussen de muren en draagbalken. 2) Het grote dakraam 134x98 zal in de grote zolderruimte geplaatst moeten worden. De oppervlakte tussen de muren en draagbalken is 350x110. De draagbalken mogen niet verzaagd of verplaatst worden. Offerte enkel voor plaatsen van dakvensters en niet voor aftimmering binnenzijde (binnenzijde wordt door onze stucadoor afgetimmerd en gestuukt) Installatie voor 12 januariVia de gamma website heb ik de aanvraag voor offerte ook via een andere webpagina verstuurd. Graag de aanvraag via de 2 gamma webpagina’s samenvoegen tot één offerte. Met vriendelijke groet, Marc van Orlé

Velux MK04 tuimelvenster op zolder monteren

Graag zouden wij op zolder een tuimelvenster Velux GGL-MK04 (79 x 98 cm) willen laten monteren. Montage betreft het plaatsen van het dakraam tussen 2 balken van de dakgording (dakgording vervangen niet nodig). Daarnaast de afwerking aan de buitenzijde (waterkering, dakpannen e,d,). Afwerking aan de binnenzijde (aftimmering) zal door ons zelf worden gedaan. Reeds gipsplaats-afwerking aanwezig, waarin een gat voor het tuimelvenster gezaagd dient te worden . Aanschaf Velux GGL-MK04 tuimelvenster in overleg. Foto 1: betreft voorbeeld situatieschets ruimte tussen balken dakgording. Foto 2: betreft gipsplaatafwerking waarin tuimelvenster geplaatst moet worden.

Velux CKO2 dakraam leveren en plaatsen

Wij willen een dakraam geplaatst hebben in de badkamer. Wat zijn de kosten inclusief materiaal voor interieur aftimmering,het aanpassen van gordingen, aanbrengen ravelingen en aanpassen van dakpannen.

Dakraam vervangen in de badkamer

Wij willen ons dakraam in badkamer laten vervangen door een wit kunststof Velux dakraam, inclusief aftimmering binnenzijde, maar vooraf graag overleg hierover en samen de afmeting van het dakraam bepalen. Het huidige raam is ongeveer 78 bij 98 cm. Dakraam dient uiterlijk 10/3 geplaatst te zijn. Huidig dakraam heeft handbediening /hendel aan de onderzijde. Graag zo snel mogelijk offertes. Bereikbaar na 13 uur.

Velux dakramen vervangen

Ik wil een Velux GGL 2 (MK08) en GGL 6 (CK04) dakraam laten vervangen, waarbij ook de aftimmering wordt vernieuwd. Graag een offerte voor het plaatsen van een raam met houten kozijn en een offerte voor een raam met kunststof kozijn.

Velux dakraam vervangen

Bestaande Velux GGL 8 vervangen door een nieuw exemplaar in de witte uitvoering. Aftimmering vervangen door nieuwe aftimmering. Schuin dak is van beton, met daarop pannen.

Velux dakraam vervangen

Ik zou graag per email een offerte ontvangen voor vervangen van een GGL8 Velux dakraam voor een kunststof GGU UK08 met interieur aftimmering haaks en DKL Verduistering handbediend.

Vervangen van een dakraam

Vervangen van een bestaand dakraam. Graag een prijsopgave van het complete plaatje. Oud dakraam eruit halen, nieuw dakraam plaatsen, eventueel nieuwe aftimmering plaatsen. Graag contact opnemen voor prijs opgave. Het nieuwe dakraam wordt dezelfde maat als het oude dakraam.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag het kleine oude Ubbink dakraampje vervangen voor een Velux dakraam dat twee maal zo groot is, iets van 80 x 60 cm. Inclusief de aftimmering aan de binnenzijde. Het raam komt in een pannen dak.